„Neveste disperate” este un serial de televiziune care a cucerit din plin publicul în ultimii ani atât peste hotare, cat și la noi în tara. N-om locui noi într-o suburbie americana de bani gata cum e Wisteria Lane dar din comoditatea casei noastre în timp ce călcăm maldărul de rufe sau pe când gătim, ori facem curățenie intram alături de ele într-o lume cu femei elegante și care au mereu grija de aspectul lor exterior, femei care se ocupa de tot ce tine de capitolul îngrijire personala pentru fi tot timpul seducătoare.

0-116041-neveste_disperate

Si or fi frate, disperate dar pe bune ca sunt minunate, iar buclele pe care ni le arunca în vânt în unele episoade te fac pur și simplu sa le sorbi din priviri. Spuneți drept, nu v-ați dorit niciodată sa stiti cum obțin acele bucle incredibile? Ei bine, în acest articol m-am gândit sa va dau câteva idei despre cum puteți sa va asigurați un look de vedeta buclat chiar în propria voastră casa. Cu atât mai mult cu cat de 8 martie, cu siguranța te va surprinde cu o ieșire în oraș la restaurantul tău preferat, iar tu nu vei mai fi o nevasta disperata ci o nevasta incantata.

Bigudiurile electrice

Va gândiți probabil ca bigudiurile aparțin exclusiv acelei perioade din filmele clasice când femeile aveau parfumuri cu atomizoare și cutii de pudra cu pămătuf. Sau în cel mai bun caz va amintiți de bunicile voastre care pierdeau ore în sir cu parul pe bigudiuri pe vremea când pe la noi era la moda parul permanent. Bine acolo deja nu mai vorbim de bucle ci de par creț, dar ați prins ideea. A merge zilnic la coafor, ei bine e relaxant dar buzunarul spune stop de cele mai multe ori. A pierde timpul cu bigudiurile ca pe vremea bunicii, astăzi când 24 de ore nu par a fi de ajuns pentru cate are o femeie de făcut, nici atât nu este o soluție deși cu toate adoram coafurile vintage din pozele lor din tinerețe.

Totuși, priviți cu jind la Bree, Susan, Lynette, Eddie și Gabrielle precum și la buclele lor atât de bine definite și de perfecte nu-i asa?

Uita ce te-a învățat bunica care încălzea fiecare bigudiu și fiecare șuviță de par individual și lasă-mă să-ți arat cum te poți bucura de bucle într-un timp rapid și într-un mod modern.

valera-set-bigudiuri-valera-quick-24-61621

Aici intra în scena ondulatoarele de par moderne și mai exact bigudiurile electrice. Acestea ne ajuta sa obținem buclele „nevestelor disperate” rapid și fără chinuri, buclele pentru care bunicile noastre munceau cu orele în doar câteva minute.

Bigudiurile electrice trebuie încălzite în avans. Funcționează pe baza unei tehnologii cu aer cald care te ajuta sa reduci riscul arderii și degradării firului de par în procesul coafării.

Procesul este următorul:

Pentru ca parul sa obține volum, da-te cu spuma. Apoi iei o șuviță de par mai groasa sau mai subțire, în functie de forma bigudiurilor folosite și o rulezi pe bigudiul încălzit. Atașează apoi clipsurile pentru a stabiliza parul pe bigudiu și pana se răcesc, aproximativ 20 de minute ai voie sa te ocupi de ce vrei tu fie ca vrei sa te relaxezi la o cafea, fie ca trebuie sa intinzi rufele, sa adormi copilul sau sa termini de pregătit ciorba. După ce s-au răcit bigudiurile îndepărtează ușor clipsurile și lasă parul sa cada în voie. Fixează-l cu puțin  fixativ și apoi perie-l lejer.

Bigudiurile electrice se gasesc în forme și dimensiuni diferite, în functie de lungimea parului și de stilul de bucle pe care le preferi. De regula specialiștii recomanda ca femeile cu par lung sa folosească bigudiuri mai scurte pe când cele cu par scurt sa folosească bigudiuri subțiri, dar adevărul e ca în materie de coafuri cu bigudiuri nu exista reguli stricte și probabil din cauza asta ne și place atât de mult sa le folosim. Nimeni nu da greș când își pune parul pe bigudiuri, trebuie doar sa fii creativa și sa te distrezi, rezultatele sunt minunate. In plus majoritatea tipurilor de bigudiuri electrice sunt realizate pentru a putea fi folosite cu mana libera, din materiale care nu te frig chiar dacă sunt încălzite și astfel nu exista riscul sa te arzi ca în cazul unui drot de exemplu.

Buclele lui Gabrielle (Eva Longoria)

Daca vrei sa ai parul ca al lui Gabrielle trebuie sa te asiguri ca ții bigudiul vertical și sa pui șuvița exact pe mijlocul bigudiului, apoi rulează spre dreapta. In al doilea rand trebuie sa folosești bigudiuri de dimensiuni mici. Dupa cat ai muncit ca sa ai parte de bucle cu siguranță a baga pieptănul energic în par nu e cea mai indicata soluție. Folosește o perie moale și perie lejer ca sa nu strici buclele, apoi aplica un spray pentru întărirea acestora.

Buclele lui Bree (Marcia Cross)

Daca însă iți dorești sa ai parte de buclele lui Bree, moi, mari și atât de expresive ai putea sa încerci aceste bigudiuri de dimensiuni mari și ostentative. In plus dacă te nimeresti într-una din zilele acelea aglomerate când nu mai ai timp sa speli și parul înainte de a folosi bigudiurile, modernitatea zilelor în care trăim este din nou alături de tine prin intermediul șampoanelor uscate care pot fi aplicate pentru împrospătarea parului chiar și în momentele când te folosești de bigudiuri. Desi de cele mai multe ori, numărul de bigudiuri folosite depinde de grosimea firului de par și de lungimea acestuia, s-a dovedit totuși ca cele mai reușite coafuri sunt realizate atunci când numărul de bigudiuri folosit alternează.

Buclele lui Suzan (Tery Hatcher)

Când iți dorești bucle ca ale lui Susan asigura-te ca iți hidratezi bine parul înainte de a folosi bigudiurile și acestea se vor asigura ca ai parte chiar și de un luciu deosebit. Atunci când prinzi clipsurile, specialiștii spun ca în locul clipsurilor din pachet este de preferat sa folosiți clipsuri mari pentru par de genul cu care strângeți parul coc la spate pentru ca au capacitate de prindere mai buna și nu riscați sa va fuga firele de par de pe bigudiu înainte ca acesta sa se onduleze.

Chiar dacă poate părea uneori prețul destul de mărișor fata de bigudiurile clasice, beneficiile unui set de bigudiuri electrice sunt multiple după cum ați vazut mai sus, în plus simplul fapt de a arata ca aceste dive, merita cheltuiala.

P.S. Acest articol este pentru femei dar se adresează cu precădere bărbaților care cauta cadoul perfect pentru femeia din viata lui de 8 martie.

 Dwyn Shop

Cadoul perfect la doar un click distanta.