Într-o lume care investește din ce în ce mai mult în poluare și autodistrugere, este foarte important sa implementam noii generații ideea de conservare a planetei și a mediului înconjurător. Timpul și agitația zilelor petrecute la birou poate nu-ți permite sa-i arăți efectiv cum e „viata la tara” și cum poate să-și aducă contribuția în protejarea universului dar astăzi din fericire poți sa-i pui lumea întreaga în mânuțele mici și curioase prin intermediul acestor ecosisteme închise. Fiind planeta noastră în miniatura, aceste ecosphere conțin elementele esențiale de pe Pământ: apa, aer, pământ și viata. Fiecare sfera minunata conține alge și creveți pe care ii poți vedea cum înoată relaxant în mica copie a Pământului. Acesta nu sunt doar minuni ale științei, ci cu ajutorul tehnologiilor agenției spatiala NASA  au reușit sa devina obiecte cu un design elegant, adaptabile celor mai variate locații.

Ecosphere_cadouri_inteligente_600

Ecosphera este visul oricărui părinte cu viziuni ecologice. Este un mediu ecologic perfect în miniatura. Este sigur, nepoluant și în primul rand nu-i pune viata în pericol micuțului vostru.

Animal de companie sau ecosphera

Sa fim serioși, oricât de ecologist ai fi, când trebuie sa schimbi apa și sa faci curățenie săptămânal în acvariu, parca ți se cam înmoaie entuziasmul. Asta ca sa nu mai amintim se plimbările zilnice pe lângă bloc dacă aveți cățeluși, sau periatul covoarelor și al canapelelor dacă aveți pisicuțe. Te amăgești ca piciul va fi cel care se va ocupa de aceasta corvoada, dar știi și tu ca doar te amăgești. Știi cum e vorba aceea, „speranța moare ultima…dar moare”. Daca le privești cu atenție, vei observa creveții care se hrănesc constant cu alge și cu bacteriile ce se aduna pe sticla sferei. Bacteriile transforma deșeurile produse de creveți în substanțe nutritive pentru alge. Nimic nu se pierde, totul se transforma parca era o vorba care aici se aplica de minune. Te gândești probabil ca nu au de unde atâta hrana care sa le ajungă timp îndelungat, cu toate astea se pare ca au destulă hrana din moment ce sunt astfel de sisteme ecologice care au depășit 15 ani de viata.

ORMS

Sa fim însă la fel de serioși și sa recunoastem ca toți pierdem bătălia pro și contra animalului de companie cu micuții noștri. Asa ca de ce sa nu optezi pentru o soluție care sa îmbine utilul cu plăcutul cum sunt aceste sfere care îmbină ideea de animalut de companie fără activitățile necesare de întreținere cum sunt hrănitul, plimbatul, îmbăiatul și curățatul.

Un strop de istorie

Deși istoria primelor descoperiri legate de conceptul de baza al ecospherelor ne duce pana în anii ’60, producția acestora în scop comercial datează din 1994, având o vechime de peste 20 de ani. Beneficiind de garanția conferita de statutul produsului realizat de NASA dar și de o campanie de marketing foarte bine pusa la punct, ecospherele s-au dovedit a fi un succes fiind achiziționate atât în scop educational, cat și în scop decorativ ca sa nu mai vorbim de faptul ca reprezinta idei de cadouri originale și extrem de apreciate.

Educa părintele și vei educa copilul

Ca sa poți educa generația tânăra trebuie sa începi cu adultul. Si pentru asta poți sa-i oferi acestuia un cadou plin de viata pe care sa-l poată folosi pentru decor în casa sau ca pe un motiv de vitalitate la birou. Cu cat mai multi din generația noastră care realizează importanta protejării ecosistemului în care trăim cu atât mai multe rezultate demne de apreciat vom vedea la adulții de mâine.

Educație ecologica și profit

Pentru ca nimic nu e gratuit în viata nici educația ecologica oricât ar fi ea de tentanta la nivel idealist pentru majoritatea este prea puțin interesanta. Ideea de a face ceva pentru binele suprem este de multe ori doar atât, un ideal. Dar dacă v-as spune ca aceste ecosphere va oferă și posibilitatea obținerii unui venit printr-un program de afiliere prin care beneficiați de 15% din valoarea fiecărui ecosistem închis care se vinde prin intermediul vostru, parca altfel vi se trezește interesul, nu-i asa?

Tu cui i-ai dărui o ecosphera?

 

 

 

Reclame