Ai stabilit localul, ai stabilit și muzica, următorul pas este sa gasesti un fotograf nunta potrivit pentru eveniment pentru ca vorbim despre amintiri care trebuie sa dăinuiască o viata întreagă și mai apoi sa poată fi transmise generațiilor care vin. Fotografia de nunta nu e ceva ce poți reface cu o alta ocazie și într-o alta zi, asa ca trebuie sa iasă perfect de prima data mai ales dacă ții cont și de faptul ca un pachet de servicii foto video nunta profesionist și de calitate pentru nunta sare anul acesta de 800 de euro.

25395777_1580160628689048_7506618659525738969_n

Un fotograf nunta trebuie să-ți fie pe plac

Atunci când cauți sa angajezi un fotograf nunta București, nu trebuie sa te rezumi doar la calitățile lui tehnice. Poate sa fie cel mai bun fotograf nunta București sau chiar din lume și n-ar conta cu absolut nimic dacă tu nu te simți în largul tău alături de el. Daca un fotograf nunta nu reușește sa te facă sa te relaxezi, acest lucru se va vedea cu ochiul liber în fotografii. Crisparea și lipsa naturaleții se observa fără efort în poze și sunt sigura ca nu asta iți dorești pentru fotografiile tale de nunta.

Cel mai bine este sa te intalnesti cu mai multi fotografi pana când vei simți acea chimie, acea „dragoste la prima vedere” care sa te facă sa te comporți cat mai natural posibil în prezenta sa. Ai nevoie de o persoana care sa iți dorești s-o ai alături la nunta nu sa fii nevoit s-o suporți la marele eveniment.

26734044_1605061756198935_6950009786686505343_n

Faptul ca te simți relaxat, comod și detașat în fata fotografului se va vedea în fotografii cu prisosință. Cauta acel fotograf alături de care sa razi și sa nu te simți rușinat, mai ales când vine vorba de pozele acelea de cuplu pe care ai sa le prețuiești peste ani.

Unui fotograf nunta ii adori stilul

Fiecare fotograf nunta București are propriul lui stil de la reportaj la artistic și de la documentar la tradițional și cu toate acestea tu tu trebuie sa gasesti acel fotograf care sa te reprezinte, a cărui stil să-ți placa și care sa se plieze cel mai bine pe tematica nuntii tale.

Cauta fotograful care reușește sa documenteze nunta asa cum ți-ai dori, cauta fotograful care realizează editarea fotografiilor asa cum iți dorești și nu în ultimul rand cauta fotograful care reușește sa surprindă acele cadre pline de naturalețe ce fac cat o mie de cuvinte.

27750787_1638340522871058_6795337065996558555_n

Cere fotografului sa vezi o nunta întreagă

Atunci când discuți cu cei care se ocupa de foto video nunta, ei iți vor arata câteva poze disparate care reprezinta cele mai bune și mai reprezentative poze ale lor, poze care pe bune te fac sa ramai impresionat.

Daca primele poze ti-au făcut o impresie buna, e cazul sa ceri sa vezi 2-3 albume de nunta complete. Vrei sa vezi albume complete ce au fost date mirilor pentru a te asigura ca în continuare stilul și modul lui de abordare este pe gustul tău.

Cauți sa gasesti consistenta în album, nu doar o mana de poze extraordinare. Iti dorești un întreg album cu poze extraordinare care spun povestea fără cuvinte.

Ai incredere în fotograful tău de nunta

Pornind de la primele doua sfaturi prezentate mai sus referitoare la faptul ca trebuie să-ți placi fotograful și sa-i iubești stilul persoanei care se ocupa de pachetul foto video nunta, atunci ar trebui sa te simți relaxat, liniștit și sa-l lași să-și facă treaba cu incredere. Pune-i întrebări, multe întrebări, chiar dacă poate unele ți se par puerile sau ridicole. Important este sa primești răspunsuri la tot ce te frământă pentru a putea avea incredere deplina în fotograful tău.

Nu-ți dorești sa stai tensionat în ziua cea mare, cu gândul ca fotograful nu captează scenele esențiale, sau și mai grav sa fiți nevoiți sa-l direcționați voi sa facă pozele ca sa va fie pe plac. Anii de experienta își spun cuvântul asa ca lasă-l să-și facă treaba pentru ca și-o face bine. Tu doar trebuie sa ai incredere în el.

In ceea ce privește pozele de cuplu, fie ca vorbim de sesiunile foto dinainte de nunta, sau cele de după nunta gen trash the dress, relaxați-vă și distrați-vă, pozele acestea trebuie sa fie cat mai naturale și mai aproape de sufletele și sentimentele voastre.

12642866_1098612616838875_3040832785334644838_n

Vei recomanda fotograful tău de nunta

Vei fi convins ca ți-ai gasit fotograful perfect pentru nunta, atunci când vei simți ca dacă un prieten iți cere sfatul referitor la un fotograf pentru evenimentul sau, tu ți-ai recomanda cu tot sufletul fotograful. Daca nu ai dubii în a-l recomanda atunci rezerva-l. Daca în schimb nu ești sigur ca l-ai recomanda e clar ca nu ai motive sa îl angajezi.

Rezerva-ți fotograful din timp

Fotografii profesioniști de top din tara noastră sunt rezervați nu doar cu câteva luni înainte ci chiar cu ani în avans la fel ca și formația sau restaurantul pentru nunta.

Multi fotografi fac programări pentru 1-2 ani în avans. Sâmbetele și duminicile calde din sezonul estival sunt primele care se rezerva.

Daca a-ți stabilit data nuntii, ar fi cazul sa va apucați repede sa rezervați și fotograful ca sa fiți siguri ca la nunta va veți bucura de serviciile fotografului pe care vi-l doriți.

Eu atât am avut de zis.

Casa de piatra și o nunta superba va urez!!!

 

Reclame