Folie_Clasic_Smart_Protection

Mult așteptatul telefon lansat Iphone X este de la începutul lunii noiembrie și pe piața din tara noastră cu upgrade-ul evident fata de Iphone 7 dar și cu un preț pe măsură cuprins intre 5200 și 6200 lei.

La asa preț te cam doare inima sa pui mana pe el nu mai vorbim sa-l și utilizezi zi ce zi cu riscul de a-l zgâria sau de a-l avaria cumva mai ales ca vorbim practic de o bijuterie de telefon, Apple nu se dezice nici de aceasta data în ceea ce privește designul și aspectul micului gadget a cărui înlocuire de display ajunge la aproximativ 2000 de lei.

Smart Protection este și de aceasta data alături de tine și te ajuta să-ți protejezi smartphone-ul cu o Folie de protecție Clasic Smart Protection pentru iPhone X. Ca sa se asorteze mai bine cu telefonul tău, ți se pune la dispoziție sticla de protecție Fulldisplay Tempered Glass pentru iPhone X negru dar și pe alb.

self-healing_polimeri_elastomeri-min

 

Aceasta folie de protecție este creata dintr-un material special cu 4 straturi ce atinge o grosime de 0.2 mm. La suprafață are un strat cu capacitate de „autovindecare” care în timp elimina zgârieturile mici. Celelalte trei straturi sunt: stratul de calitate optica, stratul de dispersare al șocurilor și stratul de silicon activ. Cel din urma este stratul menit sa confere aderenta sporita pe telefon a foliei de sticla.

grad_militar_smart_protection

Deși inițial acest tip de folie a fost destinat uzului militar, fiind create pentru a îmbrăca elicele elicopterelor, acum este un beneficiu în plus pentru protecția telefonului tău, o protecție invizibila am putea spune, nu o vezi dar are grija de displayul telefonului tău.

Acum nu te gândi ca acest înveliș de sticla este imun și nu se va sparge sau nu se va zgâria niciodată. Smart Protection nu-ți promite asta, diferența consta în faptul ca e mult mai ieftin și mai accesibil pentru buzunarul tău sa înlocuiești învelișul de sticla la un cost estimativ pana în 100 de lei decât displayul atât de costisitor.

Tu cum iți protejezi smartphone-ul?

Reclame