DF4A9284

Pe vremea când tu te jucai cu primul skateboard primit de la părinti cu siguranță nu te gândeai ca va veni vremea când și acestea vor deveni motorizate și ca vei fi pus în situația de a selecta cel mai bun skateboard electric pentru copilul tău și de ce nu și pentru tine ca sa-i ții companie la joaca.

Magazine ca Airmotion.ro iți pun la dispoziție o mulțime variata de skateboarduri electrice și nu iți fac cu nimic mai ușoara munca de a alege dispozitivul potrivit pentru tine sau copilul tău, asa ca am decis sa vin în ajutorul tău cu acest articol în care iți voi prezenta câteva sfaturi  pentru a-ți face munca de selecție mai ușoară.

Prima întrebare pe care ți-o pui este de ce sa renunti la clasic pentru un upgrade în materie de skateboard?

Ei bine, skaterii cu experienta vor fi primii care iți vor spune ca sunt mai sigure dat fiind ca ai posibilitatea sa frânezi, un lucru foarte important dacă ești părintele în căutarea skateboard-ului perfect pentru copilul tău. Sa fim serioși, te-ai gândit de multe ori sa-i cumperi un skateboard clasicdar te tot gândești la posibilitățile de accidentare de care poate avea parte cu un astfel de dispozitiv datorate imposibilității de a frana. In plus nu mai este necesar împinsul și coborâtul este mult mai facil decât în cazul skateboard-ului clasic. Ca și în cazul skateboard-ului clasic trebuie sa țineți cont ca echipamentul de protecție este imperios atunci când îl utilizați pentru a evita posibilele accidentări.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca un skateboard electric poate fi utilizat de tinerii de azi și ca un mijloc de transport care te ajuta sa ajungi mai repede la destinație fiind o modalitate de transport foarte comoda și facila, fiind de dimensiuni mici și putând fi luata în mijloacele de transport în comun ca metrou, autobuz, taxi, fără sa incomodeze ceilalți călători.

Daca locuiești într-un oraș agitat și aglomerat unde nu prea ai cum sa folosești mașina, un astfel de skateboard electric poate fi considerat ca o investiție ce se amortizează în câțiva ani dacă nu mai ești nevoit sa achiziționezi bilete și abonamente pentru transportul în comun sau tariful de la taxi.

Începător sau profesionist pe skateboard?

Daca ești începător în materie de skateboard poți opta pentru un model mai ieftin care iți va permite sa simți dacă pentru tine acesta va fi un simplu moft sau va deveni un stil de viata care mai apoi va necesita investiții mai serioase în materie de dispozitive și echipamente.

Indiferent de cat de experimentat ești în materie de skateboard, atunci când faci o investiție în asa ceva cauta un model care sa aibă recomandări bune în materie de frâne. Frana este importanta în orice situație și iți poate salva viata.

Unde te plimbi cu skateboard-ul?

Daca te-ai hotărât cum vrei sa folosești skateboard-ul dacă îl vei folosi ca mijloc de transport, ca distracție sau în mod profesionist ar fi cazul sa te hotărăști și unde îl vei folosi. Când alegi skateboard-ul electric este important sa ții cont dacă îl vei folosi în oraș pe ciment sau îl vei folosi pe dealuri și pe teren accidentat.

Cu cat este mai mare și are rotile dintr-un cauciuc mai de calitate cu atât va fi mai ușor de folosit pe terenurile mai puțin plane , pe dealuri, etc.

Este important sa țineți cont ca unele modele nu pot fi transportate cu avionul asa ca daca plănuiți sa-l luați la plimbare pe calea aerului e bine sa va documentați în prealabil.

Durabilitate baterie și încărcare

In speranța ca ai mai restrâns lista de posibilități în functie de criteriile de mai sus, trecem la durabilitatea bateriei și la necesitatea de încărcare. Daca îl folosești pentru transport, trebuie sa cauți un model la care baterie sa reziste de când pleci de acasă și pana când ajungi la munca și care sa se încarce suficient în timpul cat ești la munca pentru a putea ajunge înapoi acasă în final.

Si probabil cel mai important lucru referitor la încărcare este consumul de energie electrica. Nu prea iți da mana sa îl folosești frecvent dacă iți vin facturi colosale la energie electrica de fiecare data când îl încarci.

Condiții meteo

Foarte importante atunci când achiziționezi un skateboard electric sunt și conditiile meteo din zona în care îl vei folosi. Știm cu toții ca dispozitivele electrice și umezeala nu sunt buni prieteni asa, ca este important sa nu îl folosești într-o zona unde ploaia sau zăpada sunt la ele acasă mai tot timpul.

In speranța ca v-am oferit câteva idei utile despre alegerea skateboard-ului electric nu-mi rămâne decât sa va sugerez sa folosiți echipamentul de protecție mereu și sa respectați legile atunci când le folosiți.

Reclame