Când vine vorba despre decorații, brad, colinde, chiar și preparate culinare deja știi ce iți dorești pentru Crăciunul acesta. Marea problema este când trebuie sa te apuci de rezolvat lista cu cadouri pentru cei dragi. Șotul sau soția are deja o colecție veritabila de parfumuri de la tine, mamei i-ai luat storcătorul de fructe pe care și-l dorea anul trecut, tatei i-ai luat și pijamaua aceea de care nu se mai dezlipește de când a ieșit la pensie, tot anul trecut, surorii i-ai tot luat cosmetice în ultimii anii și nașilor nelipsita sticla de wiskey și trufele acelea delicioase franțuzești, socrilor iar le-ai luat lenjerii de pat (oare or mai avea loc în șifonier?) ce sa mai vorbim de prieteni cărora le-ai dotat biblioteca în ultimii ani.

22886123_1339902172803995_7489942916361259360_n

Oare care-i cadoul perfect pentru fiecare persoana speciala din viata ta?

In fiecare an povestea se repeta. Începi „goana după cadouri” cam de pe la începutul lui noiembrie. Magazin, după magazin, după magazin vizitat, entuziasmul tău se transforma în disperare pe măsură ce sfârșești mereu în ultimele zile înainte de Crăciun tot cautând cadoul original, potrivit pentru fiecare persoana speciala din viata ta.

Anul acesta căutarea darurilor de Crăciun poate fi mult mai ușoară pentru ca ideile pentru cadouri unice, originale și speciale sunt doar la un click distanta. Care este cadoul perfect care poate trezi entuziasmul persoanei dragi? Vorbesc despre cadouri personalizate. Fie ca te gândești la brațări personalizate, coliere, inele, brelocuri nu-ți rămâne decât sa alegi cadoul care se pliază cel mai bine pe personalitatea persoanei căreia dorești sa îl dăruiești și care exprima toate sentimentele tale fata de persoana respectiva.

In final știm cu toții ca sufletul și faptele bune te fac sa luminezi de sărbători, dar trebuie sa recunoastem și ca o bijuterie aduce o nota în plus de strălucire cu atât mai mult cu cat e unica prin mesaj sau gravura.

Gândește-te cat de originala ar fi o cerere în căsătorie inscripționată pe brațară pe care vrei sa i-o dăruiești de Crăciun?

Sau cum ar fi să-ți anunți soțul cu un mesaj gravat pe breloc ca va fi tătic în anul ce urmeaza?

Tu vii cu ideea

Ingriko

Vine cu soluția

Cadouri personalizate pentru partenerul tău

Sa alegi cadoul potrivit pentru persoana iubita este probabil cea mai mare provocare de Crăciun, pentru ca mereu ești în căutarea acelui cadou care sa fie CADOUL, acela inegalabil, unic și care sa poată exprima toate sentimentele tale. Bijuteriile personalizate, gravate sau inscripționate cu mesaje de suflet sunt ideea perfecta pentru un cadou romantic de sărbători.

Inelul cu inimioara din aur de 14 k, lănțișorul de aur cu inițialele voastre sau brățara din șnuruleț cu plăcuță ce poate fi gravata sunt ideale pentru fata din viata voastră fie ca e iubita sau soție.

Bărbățelul vostru drag cu siguranță va fi impresionat de o pereche de butoni cu inițialele lui sau de un breloc cu un mesaj de suflet, cuvinte cu însemnătate pentru voi doi.

Cadouri personalizate pentru prieteni de suflet

Fiecare dintre noi are o persoana speciala în viata sa, acea persoana cu care poate discuta orice și care o asculta fără sa judece, acea persoana pe umărul căreia plângem când ne e greu chiar și la doua noaptea și cu care ciocnim un pahar de vin atunci când suntem fericiți la patru dimineața. Fiecare dintre noi are acea persoana pe care o poate numi CEL MAI BUN PRIETEN și tocmai pentru ca este prietenul cel mai prieten merita un cadou pe măsură.

Genul acesta de brațări pot fi considerate brațări ale prieteniei mai ales dacă alegeți o brațară pentru voi și una pentru prietenul vostru de suflet.

Cadouri personalizate pentru viitori părinți

Fie ca voi sunteți viitorii părinti și vreți sa marcați momentul cu un cadou semnificativ de sărbători, fie ca cineva drag vouă va cunoaște curând bucuria de a fi părinte, bijuteriile și accesoriile personalizate sunt o idee foarte potrivita pentru Crăciunul de anul acesta.

Prietena mea tocmai a aflat ca este însărcinată și după ce ne-am tot gândit ce cadou sa-i luam în gașcă pentru a marca momentul mai ales ca este unul foarte așteptat de cei doi părinti, am gasit aceste brațări mom&baby și dad&baby de la Ingriko care s-au dovedit a fi soluția ideala pentru cadoul nostru. Abia aștept sa vad reacția lor când le vor descoperi sub brad.

Cadouri personalizate pentru copii

In primul rand acest gen de brățări sunt realizate din șnuruleț de mătase și argint 925 rodiat sau aur galben de  14 k, toate materiale care nu provoacă alergii, lucru foarte important când cauți sa faci un cadou unui copilaș.

Când vorbim de bebeluși e foarte dificil de ales un cadou care sa-i și rămână și de care sa se bucure și peste ani. Acest gen de brațări sunt foarte drăguțe mai ales pentru ca micuții le pot dărui mai târziu propriilor copii ca o bijuterie de familie.

Voi la ce fel de cadouri v-ați gândit pentru Crăciunul de anul acesta?

Reclame