logo

Am trecut de jumătatea lunii noiembrie și pentru unii dintre noi a inceput numărătoarea inversa pana la Crăciun, ceea ce înseamnă ca mai avem aproximativ o luna pentru a găsi cadoul potrivit pentru fiecare persoana draga din viata noastră.

Nerăbdarea cu care tu îl vei cauta și îl vei cauta, pentru ca apoi sa-l împachetezi și sa-l așezi sub brad este la fel de mare ca și încântarea de pe chipul persoanei iubite atunci când aceasta va deschide curioasa cadoul în ziua de Crăciun.

Satisfacția ta și bucuria persoanei care primește cadoul sunt cum e vorba, „priceless”, motiv pentru care am decis să-ți ofer o mana de ajutor în acest articol fie ca ești în căutarea unui cadou pentru soț, soție sau mama, tata, soacra, socru, sora, frate, nași, prieteni și lista poate continua.

  1. Ceasuri bărbați & Ceasuri dama

Ceasurile elvețiene sunt într-adevăr un cadou costisitor, dar sunt și un cadou de care persoana care îl va primi se va bucura o viata. Calitatea acestora este ireproșabilă și garantata cu un „Certificat de origine elvețian”. Acest certificat de calitate va garantează ca atributele tehnice dar și cele estetice sunt conforme cu normele elvețiene în materie de ceasuri, motiv pentru care au și devenit atât de renumite în lume.

Berea este germana și șampania franțuzească. Asa zicea bunicul, dar oare astăzi mai este de actualitate? Ei bine, am băut vinuri italiene care au depășit vinurile franceze și cervezza spaniola care e mai buna ca cea germana dar ceasurile mecanice sunt cu siguranță elvețiene. Putine sunt statele din lume care își pot asuma monopolul în materie de producere a unui anumit produs, iar Elveția este unul dintre aceste state în materie de ceasuri.

Probabil ați observat ca atunci când am vorbit despre ceasurile elvețiene, am vorbit despre ceasurile mecanice. Japonezii sunt experții în materie de ceasuri electronice.

Ultimii ani sunt însă despre eleganta clasica și asta a însemnat revitalizarea industriei de ceasuri mecanice elvețiene. Cu afacerea lansata în 2002 Christina Jewelry & Watches a reușit sa creeze cel mai de succes brand de ceasuri elvețiene din Danemarca ajungand astăzi sa exporte în peste 25 de tari, inclusiv în tara noastră prin intermediul Christina Diamonds SRL de 3 ani.

Incrustate cu pietre prețioase sau semiprețioase, ceasurile create de acest brand sunt adevărate bijuterii. De exemplu, modelele prezentate în pozele de mai sus, atât varianta masculina cat și cea de dama au în componenta lor diamante autentice.

Sunt realizate manual de către maeștrii ceasornicari din Elveția și realizarea lor durează aproximativ 8 luni de zile.

Cu toate acestea, preturile la care ceasurile acestui brand sunt disponibile sunt extrem de accesibile.

Ceasurile de dama din colecția Christina Collect sunt singurele ceasuri din lume ce pot fi create și personalizate de persoane care le achizitioneaza de la disc și pana la pandantivul adăugat curelei din piele.

Pentru a ușura munca celui care le oferă în dar, ceasurile Christina Diamonds vin ambalate în cutii speciale concepute exclusiv de Christina Jewelry&Watches, ceasurile de dama în cutii din piele albe și cele masculine în cutii din piele cu capac rabatabil.

 2. Brațări din piele, metalice, zodiac

Brațările sunt de asemenea un cadou draguț cu ocazia sărbătorii de Crăciun. Christina Diamonds ne pune la dispoziție, brățări realizate din piele italiana de vițel sau miel, pot fi personalizate cu amulete din pietre naturale, veritabile și specifice fiecărei zodii putând fi asortate atât la o ținută sport cat și la una eleganta. Pentru ca nu toți avem aceleași dimensiuni la mana este de apreciat faptul ca aceste brațări sunt ajustabile.

Printre brațările metalice, întâlnim și brățări tip Pandora, care a făcut furori în ultimii ani în rândul doamnelor, cu precizarea ca acestea sunt din Argint 925, rodiat și incrustat cu pietre naturale.

Fiind bijuterii de calitate, se livrează cu certificate de garanție și calitate. Si pentru a facilita munca celui care vrea sa facă o surpriza frumoasa cu ocazia sărbătorilor, brațările vin ambalate în cutiuțe personalizate și plicuri cu protecție antișoc pentru a evita posibilele accidente de pe perioada transportului.

3. Cercei din argint 925, Ag&Au, Ag&Ru

Cerceii din argint sunt de asemenea o varianta de cadou foarte potrivita pentru sfârșitul anului 2017, mai ales dacă sunt cercei realizați manual de către maeștrii bijutieri din Thailanda din argint 925 rodiat. Fiind realizate din argint 925 rodiat, placate cu aur sau ruteniu, aceste bijuterii sunt rezistente la zgârieturi, abraziune și corodare.

Despre Ruteniu, al 44-lea element din tabelul periodic al elementelor se spune ca are proprietăți citostatice apreciate în tratamentul bolilor tumorale, motiv pentru care cerceii care îl au în componenta pot fi considerați un cadou protector pentru purtător.

Pot fi accesorizati cu talismane pe care tot Christina Diamonds le pune la dispoziție contra cost, transformându-i astfel în bijuterii unicat ce se pot accesoriza în functie de ținută.

De asemenea la cerere se pot crea seturi împreună cu brațări și lănțișoare corespondente din colecție pentru ca darul oferit sa fie cu atât mai special.

4. Lănțișoare din argint 925 și mătase

Fie ca doriți sa le oferiți cadou separat sau în seturi împreună cu brațări și cercei, lănțișoarele sunt de asemenea o varianta potrivita pentru un dar la sfârșit de an 2017.

De asemenea sunt realizate de maeștrii din Thailanda și pot fi asortate la o mulțime de ținute, casual sau elegante simple sau cu talismanele pe care le gasiti pe Christina Diamonds.

O varianta aparte sunt și lănțișoarele din mătase sub forma de Choker. Acestea sunt lănțișoare cu valoare istorica cu atestări încă din perioada egipteana și din Mesopotamia, ce se considera ca protejează purtătorul. Pe atunci erau țesute din fir de aur.

Mai târziu în timpul revoluției franceze femeile au inceput sa poarte lantisoare Choker sub forma de panglici din mătase roșie în jurul gatului pentru a-i omagia pe cei care își pierduseră viata fiindu-le tăiat capul cu ghilotina.

Mai târziu istoria a alăturat lănțișoarele Choker cu prostituatele și lesbienele sub forma de panglici de culoare neagra purtate în jurul gatului.

In ultimii ani, lantisoarele Choker au revenit la moda datorita celebrităților care le-au transformat în trend asemeni lui Gwyneth Paltrow, Paris Hilton și altele.

peace sky combo S6-700x850

5. Popsocket și huse pentru telefon

logo_nou_popsocketsȘtim cu toții care este utilitatea unei huse de telefon și de ce astăzi este un cadou trendy pe care îl putem dărui cu succes celor dragi, însă putini sunt încă în tara noastră cei care știu ce este un Popsocket și care este utilitatea acestuia pentru telefoane și tablete.

Acestea sunt accesorii pentru telefoane și tablete care fac mai ușoară utilizarea acestora, atunci când sunt adăugate pe spatele dispozitivului mobil, micșorând riscul de a-l scăpa din mana. Acest accesoriu a fost inventat de David Barnett și a fost lansat pe piața americana în 2014.

Pentru ca vin într-o multitudine de modele și asortate cu husele de telefon pot reprezenta un cadou inedit, modern și nu în ultimul timp util pentru acest sfârșit de an, mai ales dacă ne adresam adolescenților.

De asemenea pot reprezenta și o idee buna în materie de cadouri corporate pentru angajații companiei sau colaboratori, putând fi personalizate cu logo-ul companiei fiind disponibile pe piața din tara noastră din 2015.

Voi ce idei de cadouri aveți pentru 2017?