road-691127_960_720

Serviciile profesionale de repatriere a persoanelor decedate au apărut în tara noastră ca o necesitate în urma numărului tot mai mare de romani plecați sa lucreze în afara granițelor tarii de la începutul anilor ’90 și pana în prezent.

Romani plecați la lucru peste granițele tarii sunt în toată România, dar pentru ca vreau sa vorbesc în deplina cunoștință de cauza, astăzi o sa va vorbesc despre locuitorii orașului meu, Focșani. Economia județului Vrancea și implicit a orașului Focșani, își datorează resursele în mare parte rudelor și prietenilor pe care multi dintre noi ii avem plecați peste hotare. Majoritatea focșănenilor, dacă ii întrebați au rude sau prieteni plecați la munca în Italia. Cei din Adjud ii au plecați în Spania. Cei din satele de pe lângă municipiu ii au plecați la munca în Germania.

Muncesc mult pentru a-și putea depăși condiția și nivelul de trai pe care l-au lăsat în urma la plecare. Muncesc mult pentru familie și copii, pentru o casa și un viitor mai bun. Muncesc uneori pana la epuizare, părăsind lumea printre străini din păcate. Si în situații din acestea, pe care nu le putem numi decât tragice cei ramași în urma au nevoie de tot sprijinul posibil pentru a-și aduce apropiații pentru înmormântare acasă, atât din motive financiare cat și pentru ca nimeni nu-și dorește sa rămână printre străini, nici chiar după ce au părăsit lumea aceasta. In plus rudelor și prietenilor atât le-a mai rămas, posibilitatea de a-și plânge în voie persoanele iubite, de a le face pomenile asa cum e datina și obiceiul din bătrâni acolo de unde nu ar fi plecat niciodată dacă nu ar fi fost constrânși de viata și necesități.

Pentru astfel de momente triste au apărut firme ca Funebri Santa Maria „1958” specializata în transportul funerar internațional. Aceasta se ocupa de repatriere decedați Italia și repatriere decedați Germania atât pentru firme multinaționale cat și pentru persoane fizice cu domiciliul sau in tranzit prin tarile din Uniunea Europeana.

Datorita colaborărilor cu asociațiile funebre din Italia, Spania, Germania, Franta, Belgia, Anglia, Norvegia, Suedia, Grecia, Austria firma aceasta este mereu la curent cu cele mai noi reglementari ale consiliilor locale și cu legislația privind repatrierea decedaților. Aceasta firma funerara se ocupa de toată documentația necesara pentru repatrierea decedatului în cele mai bune condiții legislative, de igiena și de păstrare în tara în care va fi înmormântat decedatul, mai exact asigura transportul din tarile europene către România dar și din România către tarile europene.

Transportul se realizează în sicrie din lemn de esență tare dublate obligatoriu cu un sicriu din zinc cu valvola în interior sigilat fără costuri suplimentare. De asemenea acestea conțin plăcutele de identificare ale decedatului.

13615221_284226241968598_4123747308144180487_n

Autovehiculele cu care se asigura transportul decedaților sunt dotate în conformitate cu normele și standardele europene.

Pentru mai multe detalii, informații dar și un calcul al costurilor implicate va puteți adresa punctelor de lucru din România localizate în București, Focșani și Ploiești sau din Italia localizate în Piacenza și Roma.

De asemenea puteți afla informații și apelând la următoarele numere de telefon:

 

  • ROMÂNIA (RO): 004 0724 888 853 – NON-STOP
  • ITALIA (IT): 0039 320 69 25 26 0

Firma poate fi contactata și pe e-mail: contact@repatriere-romania.ro

Detalii și informații gasiti și pe pagina de facebook Funebri Santa Maria.

 

Reclame