Atunci când alegi lămpi cu senzor rezolvi diverse probleme referitoare la locuința sau sediul firmei tale, cum sunt securitatea și eficienta electrica. Acest gen de lampa cu senzor de mișcare nu costa foarte mult ca instalare și este foarte versatila pentru ca poate fi folosita atât în clădire cat și în exteriorul acesteia.

logo

Tehnologia acestui iluminat cu senzor de mișcare este oferita de 20 de ani în tara noastră de compania germana Steinel care își sărbătorește vechimea pe piața romanească prin reduceri de 20% la achiziții. Nefiind foarte complicata, aceasta tehnologie este des folosita sub forma de aplica cu senzori de mișcare sau senzori de mișcare pentru iluminat. Aceasta oferă produse originale, de calitate germana cu un design plăcut asigurând și consultanta tehnica în vederea montării produselor respective asa cum se cuvine unui lider de piața. Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul companiei.

Eficienta electrica

Ca orice meseriaș care se respecta, este foarte important sa aveți în dotare o suflanta cu aer cald sau un pistol de lipit cu silion. de care însă nu știu dacă veți avea nevoie pentru introducerea iluminatului cu lămpi cu senzor.

rs-16-l_4007841738013_diy_mo01_x_x_x_whi_16-9_107954708_new

Mi-aduc mereu aminte de copilărie, pe când tata ma întreba dacă lucrez cumva la Electrica, atunci când uitam becurile aprinse prin casa. Acum eu însă nu mai am aceasta problema vizavi de micuții mei și nu pentru ca ei nu ar uita-o deschisa ci pentru ca greșeala de a uita becurile aprinse este complet eliminata cu aceasta tehnologie, multe persoane instalând astfel de lămpi cu senzor pentru a îndepărta aceasta problema prin intermediul unei soluții ecologice și economice în același timp.

Întrerupătorul nu este relevant

Nu de puține ori s-a întâmplat sa intrați într-o camera și pana sa gasiti întrerupătorul sa va accidentați sau sa va loviți din cauza întunericului. Atunci când ai un sistem de iluminat cu senzori, aceste situații pot fi cu ușurință evitate pentru ca senzorii vor simți mișcarea din camera, astfel încât lumina se va aprinde atunci când intrați acolo.

Sistem de securitate

In ultima perioada, spargerile s-au întețit, fie ca locuiești în zona rurala sau urbana. Asa ca dacă, în anii din urma puteai spune ca un sistem de securitate este un moft, acum a devenit o necesitate. Din păcate, însă, un sistem de securitate cu senzori și camere de luat vederi, alarme și tot tacâmul este destul de costisitor și nu pentru toate buzunarele.

O alternativa eficienta este iluminatul cu senzori care în primul rand poate lua prin surprindere orice spărgător și în al doilea rand poate da de veste vecinilor și locatarilor asupra faptului ca cineva se plimba prin curtea sau prin interiorul casei.

Versatilitatea sistemului de iluminat

Cum va spuneam și mai sus, sistemele de iluminat cu senzori pot fi amplasate oriunde fie ca vorbim de interiorul casei, garaj, curte, balcon, terasa. Aceasta versatilitate a sistemului de iluminat cu senzori este foarte utila pentru ca nu trebuie sa va asigurați permanent ca ați verificat fiecare colțișor din casa sau curte pentru a fi siguri ca nu a rămas aprinsa vreo lumina care va poate aduce costuri suplimentare la factura de curent electric.

Utilitatea senzorului de mișcare

Datorita faptului ca senzorul de mișcare folosește căldura corpului și lungimile de unda atunci când stabilește prin calcule mișcarea existenta în perimetrul senzorului, posibiltatea de a da greș este foarte limitata.

In plus senzorul poate fi setat și ca sensibilitate pentru a nu fi perturbat de orice musca, fluture sau păianjen care trece prin zona.

Voi folosiți lămpi cu senzor?

Reclame