Iluminatul este unul dintre elementele de baza care stau la baza unui decor plăcut și al unui ambient plin de căldură în casa ta. De-a lungul istoriei de la primul bec și pana astăzi s-au produs o mulțime de schimbări și îmbunătățiri menite sa ne facă viata mai ușoară.

vintage_bulbs-906x160

Însa trebuie sa recunoastem ca deși trăim într-o era tehnologizata ne apuca din ce în ce mai des nostalgia după viata simpla de alta data. Poate nu mai putem sa ne bucuram de simplitatea din trecut în tumultul vieții alerte pe care o trăim la birou sau în agitația marilor orașe, dar cu siguranță putem crea propria  noastră oaza de liniște și pace în locuința noastră decorata în stil vintage.

Dar mobilierul nu este suficient pentru a crea un decor vintage. Trebuie sa lucram puțin și la atmosfera și aici ne vin în ajutor o serie de becuri Edison, menite sa imite becurile de alta data. Aceste becuri vintage sunt create pe diverse forme, mărimi și culori astfel încât sa se potrivească în orice zona a casei voastre în care doriți sa aruncați o tenta de istorie.

1471849306logo-fundal-transparent.jpg

Fie ca dorești sa dai o nota retro sufrageriei tale utilizând candelabre la care atașezi aceste becuri minunate, fie ca vrei sa te joci deasupra mesei din bucătărie pentru a crea un decor romantic de servit cina sau poate va doriți o baie cu efecte dramatice ca cele din din filmele americane, cu siguranță nu vei da greș alături de Savelectro, un minunat magazin de electrice din Satu Mare, pe care îl gasiti și online, unde va pune la dispoziție o mulțime de produse la cele mai bune preturi.

Voi ce tipuri de becuri vintage ați folosi pentru locuința voastră?

Reclame