In 1979, Elvis Castello ne vorbea în cântecul lui despre accidentele care au modul lor de a se întâmpla, indiferent de voința noastră și de cele mai multe ori cu fuga „făptașului” de la locul accidentului. Cu siguranță, pe atunci el nu s-a gândit la accidentele la care smartphonul tău poate fi supus, dar astăzi melodia lui se aplica și asupra acestora, pentru ca și telefoanele noastre au parte de accidente, aproape în fiecare zi.

Datorita faptului ca smartphone-urile sunt mult mai fragile decât telefoanele clasice, sistemul de Husa Folie Protecție este o investiție foarte oportuna și în același timp este un magazin în care gasesti toate cele necesare pentru telefonul tău.

Daca în trecut pentru protecția ecranului de zgârieturi se foloseau foarte mult foliile de plastic, mai nou locul acestora a fost luat de către o folie de sticla securizata pentru Allview, pentru ca acestea sunt mult mai clare și iți permit o experienta mult mai aproape de realitate în contactul cu telefonul tău. In același timp ecranul telefonului este aparat atât în materie de zgârieturi cat și în proporție de 75% în privința căzăturilor. Si costurile înlocuirii foliei de protecție sunt cu mult mai mici decât costul înlocuirii ecranului telefonului care de multe ori, în functie de modelul telefonului poate chiar sa coste cat un telefon nou nouț.

291fc4bbb6d61d03b76baae2a6e55ccdth

In ceea ce privește husa de silicon pentru Allview, piața este cu atât mai vasta. Ceea ce implicit, poate aduce un plus de culoare și rafinament telefonului tău pe lângă faptul ca într-o anumita măsură, reușește sa-l protejeze de evenimente nefericite, deși asta nu-i o scuza sa-i testezi rezistenta pe când îl arunci intenționat pe gresie. In plus, o husa, chiar dacă nu este anti umezeala, tot reușește sa te scoată din belea dacă ai fost pe faza atunci când pustiul tău a turnat o întreagă cana cu suc de fructe peste telefonul tău, câștigându-ti acel timp atât de necesar care face diferența dintre un telefon salvat și un telefon stricat. Asta nu înseamnă însă ca este în regula sa țineți telefonul în buzunarul de la spate al pantalonilor din care riscați mereu sa îl scăpați în WC.

Da, accesoriile pentru telefon ajuta la protecția acestuia, dar în final ele nu fac minuni, tine tot de tine și de felul cum ai grija de telefonul tău.

Reclame