Servieta face parte din categoria genți office putând fi purtate atât de bărbați cat și de femei în functie de domeniul de activitate pe care îl desfasoara. Astăzi iți voi prezenta câteva lucruri de care trebuie sa ții cont pentru a alege o servieta de calitate.

servieta piele naturala-600x600

Calitatea pielii din care este realizata

Atunci când achiziționezi o servieta, ai grija sa fie cu Totul din piele și ca acea piele sa fie de calitate pentru ca pielea este la fel ca vinul, devine din ce în ce mai buna pe măsură ce o porți asa ca o servieta din piele poate sa arate incredibil și cu o vechime de cel puțin un deceniu în spate. Chiar dacă în timp își schimba culoarea, patina timpului ii da o nota aparte de autenticitate. Pielea adevărată este flexibila, durabila, atractiva și are un miros specific, masculin. Sursa materiei prime în ceea ce privește pielea și produsele din piele dau de asemenea calitatea. Cele mai calitative produse din piele sunt de origine italiana, englezeasca, franceza și americana. Evitați sa achiziționați serviete din înlocuitori pentru ca se vor deteriora atât de repede încât cheltuielile cu înlocuirea vor fi mai mari decât cu achiziționarea unei genți din piele.

Calitatea materialelor utilizate

Capsele, fermoarele, încuietorile afectează nu doar prețul ci și durabilitatea și aspectul unei serviete fiind și cele mai utilizate de zi cu zi. Verificați calitatea acestora, tactil atunci când achiziționați în magazinele clasice și vizual cu ajutorul funcției de zoom atunci când achiziționați în mediul online. In plus aceste elemente sunt relativ costisitoare, asa ca prețul este un indicativ bun al calității servietei respective.

Modelul de servieta potrivit pentru tine

Meseria pe care o practici este decisiva atunci când iți alegi servieta. Daca practici meseria de avocat sau contabil, atunci o servieta clasica din piele de cea mai buna calitate este perfecta pentru tine. Desi nu sunt practic serviete în modul clasic, servietele în stilul genților de poștaș sunt foarte practice și pot fi utilizate într-o mulțime de activități și situații, inclusiv în vacanta.

Compartimentarea

Compartimentarea este foarte importanta în ceea ce privește o servieta. Deși ca genți sunt subțiri și nu foarte masive, interiorul lor este spațios și poți cu ușurință depozita un laptop într-o servieta. Contează foarte mult când alegi o servieta sa știi ce vei depozita în ea pentru a fi sigur ca ai ales modelul potrivit asa ca fa o lista cu ce vrei sa pui în ea și apoi te poți apuca de cautat. Cu cat ai mai multe lucruri de carat, cu atât e mai important sa dispună de multe compartimente pentru a putea sa le organizezi bine.

Culoarea

Foarte importanta este și culoarea servietei atunci când o alegi. Negrul, maroul și vișiniul sunt cele trei culori folosite preponderent în materie de serviete, mai ales atunci când vorbim de cele pentru bărbați, la femei fiind puțin mai diversificata paleta coloristica. In mediul de afaceri cele mai potrivite sunt negrul și maroul închis pentru ca sugerează putere și autoritate.

Tu ce fel de servieta ai alege?

Reclame