Cea mai mare parte dintre noi atunci când vine vorba de închiriatul unei mașini se gândește evident la avantajele practice ale acestei activități cum este de exemplu ajunsul de la aeroport la hotel sau drumul spre destinația de vacanta.

Ceea ce voi nu stiti însă, este faptul ca o mare parte dintre cei care închiriază mașini, profita de aceasta ocazie pentru a testa mașini deosebite, de lux, total diferite de masinile practice și uzuale ce se afla parcate în fata locuinței lor.

Din cele 80 de modele de mașini pe care Rent a car București le pune la dispoziția clienților sai este imposibil sa nu gasesti acea mașina pe care iți dorești atât de mult s-o conduci pe drumurile tarii într-o escapada primăvăratică de Paste, dar pe care nu-ți permiți sa ți-o achiziționezi.

De ce sa ramai cu visul neîmplinit când poți apela la închirieri auto București și să-ți satisfaci capriciul fie și doar pentru câteva zile.

In acest articol vreau să-ți prezint câteva modele de mașini de lux de care te poți bucura dacă apelezi la serviciile rent a car pentru închirieri auto București.

Ți-e cam teama sa te sui la volanul unei mașini cu o valoarea mare nu-i asa? Ei bine, nu uita ca toate masinile care se închiriază beneficiază de asigurări asta asa ca sa îndepărtăm emoțiile pe care ți le poate crea condusul unei mașini cu un preț de câteva zeci de mii de euro.

Garanția este ce-i drept ceva mai costisitoare decât la o mașina clasica dar ti-i recuperezi integral dacă mașina nu are avarii și zgârieturi la returnare.

Lasa transpirațiile pe seama asigurării și hai de testează una din bijuteriile astea auto, pana la urma și tu meriți sa te simți ca un James Bond fie și pentru un scurt timp.

 

big_thumb_1464279854_audi-a4-1

Audi A 4

Audi A4 este un model coupe, manual, diesel cu un consum de 6l la 100 de km și o capacitate a motorului de 1900. Când spui Audi, spui design impecabil și fiabilitate deplina. Si cum o astfel de mașina iți permite lasă drumurile clasice pana la mama si la soacra de Paste și bucura-te de o escapada pe autostrada în drum spre mare nu de alta dar tot se apropie și 1 Mai și se da liber la plaja, mare și soare. Sau poți la fel de bine sa o duci pe drumuri de munte, ca sa va bucurați de aerul pur și o sosea cum numai Transalpina poate sa fie.

1450688259_fata320

BMW 320D

Mercedez? Da și e un vis pe care Rent a car în București ți-l poate îndeplini cu ușurință. Diesel, cu un consum de 7 l la 100 de km și o capacitate a motorului de 1998 cm acest bolid arata ca un Mercedez, se conduce ca un Mercedez si te face sa zbori la propriu pe sosea. La naiba, inchiriaz-o doar ca sa te plimbi prin centrul orașului ca sa te dai mare. Este genul de mașină cu care chiar poți sa te dai mare.

1471765187_captiva automat

Chevrolet Captiva Automat

No, cum ar fi sa te plimbi cu valoarea unui apartament pe roti, suv, diesel și cutie automata de viteze? Este un vehicul spațios, proiectat sa facă fata drumurilor și geografiei dificile, în final este o mașină de teren, nu-i asa?

Gândul de a conduce o mașină de lux te poate scoate din aria ta de confort, dar asta nu înseamnă decât ca încă nu ai stat pe scaunul șoferului în niciun Mercedez sau Audi. Moi, confortabile și absolut divine, pentru câțiva euro în plus, pot transforma mini concediul tău de Paste , nunta la care ești invitat sau pur și simplu escapada ta de weekend într-o amintire de neuitat.

Tu ce mașină din gama de lux ai vrea sa testezi cu ocazia sărbătorilor pascale?

Reclame