Într-o lume în care este din ce în ce mai dificil sa știi cat de proaspete sunt produsele alimentare pe care le achiziționăm, Caroli Foods vine în sprijinul nostru, al cumpărătorilor aducând o noua îmbunătățire produselor sale.

carolimetru-termic-servetel

Aceasta inovație consta în atașarea pe produsul lor, Salamul Semenic Extra al unei etichete cu cadran termosensibil. Acest cadran asigura, păstrarea la o temperatura adecvata a produsului datorita faptului ca își schimba culoarea:

  • în verde pentru temperaturi sub 8 grade C
  • în galben pentru temperaturi ce depășesc 8 grade C

Datorita faptului ca cei de la Caroli Foods sunt preocupați ca produsele lor sa fie corect manipulate și ca cumpărătorul final sa se bucure de ele la adevărata calitate, toate trebuie sa fie ținute la o temperatura corespunzătoare nu doar aceasta  care are eticheta cu cadran termosensibil.

background-header-carolimetru

Timpul de reacție al cadranului termosensibil depinde foarte mult de temperatura rece la care a fost depozitat precum și de cat de cald este mediul ambiant. Este valabila și invers, atunci când este depozitat la rece după ce a fost ținut o perioada la cald.

Ce părere aveți despre conceptul #mancarecunotificare introdus de Caroli Foods?

widget-caroli1