Bijuterii ia-i tot luat de-a lungul anilor, la fel și parfumuri, cosmetice și cutii cu ciocolata. Excursiile și extravagantele nu se încadrează în bugetul tău anul acesta, dar totuși vrei sa oferi ceva special, ceva care sa te reprezinte și care sa fie păstrat cu afectiune de jumătatea ta. Dificil, foarte dificil nu-i asa?

Ei bine ce părere ai despre un cadou personalizat? Este un cadou personal, o amintire și în al doilea rand nu iți da gaura în buget. Asa ca m-am gândit să-ți ofer câteva idei de cadouri personalizate pe care le poți oferi în dar jumătății tale de Valentine’s Day.

ap6563

Pixuri personalizate

Pixurile personalizate sunt un cadou foarte util. Cine nu are nevoie de un pix sau un set de scris pentru birou? Când mai e și personalizat este cu atât mai plăcut sa-l folosești, mai ales ca te gândești mereu la persoana care ți l-a dăruit.

AP895000.jpg

Agende personalizate

O agenda este necesara mereu. Fie ca ai nevoie de ea la birou sau pentru notițele personale, agendele sunt cadouri foarte inspirate și utile. Si când aceasta agenda mai este presărată și cu mesaje pe care doar voi doi le înțelegeți, atunci cu siguranță farmecul de a o completa va fi cu atât mai mare.

Obiecte personalizate

Daca tocmai și-a început propria afacere, un set de cărți de vizita personalizate ii vor arata încrederea voastră în capacitatea sa de a realiza o activitate de succes. Sau poate va gândiți la o cana personalizata în care să-și bea cafeaua în fiecare dimineață la servici gândindu-se la voi. Sau poate un set de brelocuri personalizate, unul la voi și unul la jumătatea voastră care sa marcheze sentimentele voastre. Astăzi mai toată lumea folosește stick-uri pentru a stoca informații, dar dacă ii oferi unul pe care sa inscripționezi un mesaj romantic este cu atât mai plăcut de folosit.

Cadourile personalizate sunt de regula foarte ofertante oferindu-ti o mulțime de posibilități la costuri relativ reduse.

Tu pentru ce tip de cadou personalizat ai opta de Valentine’s Day?

Reclame