Știu ca anul acesta Valentine’s Day pica în cursul săptămânii, mai exact într-o zi de marți, dar asta nu înseamnă ca nu va puteți bucura de o escapada romantica alături de persoana iubita în weekend-ul premergător, cu atât mai mult cu cat atunci cu siguranță iubitul sau iubita nu se așteaptă la asa ceva.

Pentru ca toată organizarea o sa fie pe fuga m-am decis să-ți dau o mana de ajutor și să-ți prezint o lista cu ce trebuie sa rezolvi pentru a te bucura de aceasta escapada plina de dragoste și răsfăț în doi.

romantico

Stabilește destinația

E vineri după amiaza și tocmai te-ai gândit ca poți profita alături de iubirea ta de un weekend romantic asa ca stabilește rapid destinația clipelor de placere. Weekend-ul este scurt și crede-ma ca nu vrei sa-l petreci doar în mașină, asa ca de preferabil ar trebui sa alegi o locație nu foarte îndepărtată unde sa ajungi relativ repede. Deși este bine sa fie o destinație apropiata, este și mai bine sa fie o locație noua și inedita care sa va ofere amintiri de neuitat.

Rezerva cazarea

Odată ce te-ai hotărât asupra destinație, cauta repede o cazare de care sa te bucuri în aceasta escapada romantica. Daca preferi ceva care sa te avantajeze și la buzunar n-ar fi rău sa arunci mai întâi un ochi asupra pensiunilor. Condițiile sunt foarte bune și de cele mai multe ori sunt mult mai avantajoase la preturi decât hotelurile. Mai nou multe dintre acestea oferă și servicii de spa care sunt o alegere perfecta pentru un weekend romantic. Nu de alta, dar ma îndoiesc ca într-un astfel de escapada veți părăsi prea mult locația de cazare pentru a vizita. Mai curând cred ca va veți delecta cu un mic dejun târziu și leneș în vârful patului și cu minunate ședințe de masaj și sauna la spa-ul unității de cazare.

Apelează la o firma de închirieri auto

Pentru ca timpul e prea scurt și nu vei pleca la o distanta prea mare e de la sine înțeles ca nu vei folosi ca mijloc de transport avionul ci o mașină.

Te întrebi probabil de ce iți recomand sa apelezi la o firma de închirieri auto București când ai o mașina personala care te așteaptă în fata casei. Ei bine, tocmai pentru ca vorbim de o escapada în graba. Pentru ca cel mai probabil nu ai apucat sa verifici mașina pentru drum, pentru ca te scapă de cheltuiala pe care o reprezinta vinieta dar și pentru ca iți poți alege mașina în functie de destinația unde mergi. Poți opta pentru o mașină de teren în cazul în care mergi la munte sau poate o mașina mai spațioasă pentru ca vrei sa iei și bicicletele sa va bucurați și de putina mișcare în escapada voastră.

capture

La Rent a car București găsești o gama variata de mașini și beneficiezi și de oferta închirierii fără garanție în cazul în care ai mai fost clientul lor, la cele mai bune preturi de pe piață. Serviciul de rent a car vine la pachet cu polița RCA și cu vinieta ceea ce iți face călătoria mult la sigura și mai ușoară.

Un bagaj mic

Pentru un weekend romantic nu ai nevoie de un geamantan întreg. Pune repede într-o geanta de voiaj, cate o pereche de blugi și o bluza pentru tine și jumătatea ta, ceva lenjerie intima și șosete, elementele de igiena personala cum sunt periuța de dinți, pasta de dinți, aparatul de ras, spuma de ras, deodorantul. Nu uita sticla de vin și adaosurile erotice. Telefon, încărcător deși n-ar strica sa va detașați complet de cei din jur.

Anunț SMS

După ce ai pus totul la punct trimite-i un mesaj jumătății tale prin anunți ca îl vei lua la ora X cu mașina pentru ca trebuie sa rezolvați o problema urgenta. Cu siguranță te va suna sa afle care-i problema urgenta. Nu-i răspunde la telefon ca sa poată pune prea multe întrebări și sa strice surpriza. Da-i în schimb tot un mesaj prin care îl anunți ca nu-i poți da detalii dar ca trebuie sa aibă incredere în tine. Asta o sa-i tina mintea ocupata pana în momentul plecării

Voi unde a-ți pleca într-o escapada romantica last minute?.

Reclame