Cele 50 de umbre ale domnului Grey sunt un fenomen mediatic al ultimilor ani, fie ca vorbim despre trilogia scrisa sau despre filmele care trezesc și anima spiritele într-un cuplu. Cu siguranță multi dintre voi v-ați gândit și ați avut fantezii legate de evenimentele prezentate în carte, asa ca m-am gândit sa va prezint azi o mica analiza pe text. Nu va speriați, nu e genul de analiza pe text cu care va puteți prezenta la examenul de Bacalaureat, proba de limba și literatura romana ci genul de analiza pe text care va poate condimenta relația și activitatea din dormitorul conjugal, asta asa pentru ca tot se apropie ziua de Valentine’s Day și multi se gandesc ce sa ofere în dar partenerului sau partenerei.

maxresdefault

sursa YouTube

De ce ai nevoie pentru a transforma fantezia în realitate?

Mai întâi ai nevoie de Ana și Cristian, adică de un el și o ea. Apoi e nevoie de curajul de a încerca ceva nou, locații diverse și inventive, evident cărțile și filmele pentru documentare și nu în ultimul rand jucăriile sexuale care condimentează atmosfera.

Prima parte a trilogie e mai ușoară, ne permite sa luam lucrurile treptat și sa creștem intensitatea în functie de limite și dorințe.

Si apoi dacă suntem neaveniți în materie, avem o mulțime de noțiune de pus la punct asa ca sa începem documentarea și analiza zic eu.

„Trebuie să-ți cunoști limitele Anastasia. Adică sunt pentru forțarea limitelor, dar asta chiar c-a întrecut orice măsură” (Cincizeci de umbre ale lui Grey pag.78)

Nu știu unde va gândiți voi, dar ideea de baza a acestui paragraf este legata de alcool. Când vrei într-adevăr sa te bucuri din plin de tot ceea ce poți experimenta alături de partenerul sau partenera ta din punct de vedere sexual trebuie sa iei în calcul ca un vin bun rosu sau o șampanie sunt nelipsite din instrumentar, însă consumate într-o cantitate suficienta pentru a deschide porțile fanteziilor dar nu atât de mult încât sa le inhibe total. Plăcerile sexuale trebuie simțite din plin și nu anesteziate, sfatul medicului. Atunci când vrei s-o faci pana la capăt, fii conștient și receptiv.

„Niciodată sa nu ai incredere într-un bărbat care știe sa danseze.” (Cincizeci de umbre ale lui Grey pag. 81)

Daca dansează pentru tine și cu tine, de ce nu? Pana la urma dansul este unul dintre cele mai erotice activități care va pot stimula sexual pe ambii parteneri dintr-un cuplu. Te simți sexy atât când dansezi pentru persoana iubita dar te simți și mai sexy atunci când persoana iubita dansează pentru tine.

Partea buna cu dansul și probabil cea care condimentează și mai mult ridicând apetitul sexual este faptul ca e genul de activitate pe care o poți desfășura în văzul lumii, ca un preludiu pentru ce va așteaptă mai târziu în intimitatea dormitorului vostru.

Si pe măsură ce activitatea devine mai intensa puteți trece la un nou nivel și în materie de dans, „dansul în poala” sau „dansul la bara” care cu siguranță vor atrage atenția persoanei iubite.

„Îl vreau rău de tot. Un adevăr simplu. Pentru prima oară în viața mea, vreau să mă culc cu un bărbat. Vreau să-i simt mâinile și gura pe trupul meu.” (Cincizeci de umbre ale lui Grey, pag. 88)

„Anastasia, eu nu sunt genul de bărbat cu inimioare și floricele… Nu am porniri romantice. Gusturile mele sunt foarte aparte.” (Cincizeci de umbre ale lui Grey pag. 92)

Daca Anastasia a putut și nu avea nici cea mai mica experienta în materie de sex, înseamnă ca poate toată lumea nu-i asa? Ei bine, e totuși o carte, nu luați chiar totul ad literam. Ceea ce o sa va prezint în continuare nu este pentru începători, dar este pentru doritori. Atmosfera se încinge…

„Mai întâi, eu nu fac dragoste. Eu fut… tare și cu forță.” (Cincizeci de umbre ale lui Grey pag. 122)

Deci, despre aste e vorba. Uneori vrem flori și romantism, alteori vrem adrenalina pura. Si o relație bine închegată are trebui sa aibă cate puțin din fiecare, în final asa păstrăm atracția și învingem rutina spun specialiștii.

3000010712.jpg

„Lângă ușă, doi stâlpi lungi, lustruiți, cu ornamente sculptate, sunt fixați transversal pe perete, ca niște galerii de draperie. De ei atârnă un surprinzător amestec de palete, bice, cravașe și niște instrumente cu pene cu aspect caraghios.” (Cincizeci de umbre ale lui Grey pag. 123)

Cravașa se folosește de regula pentru tachinarea partenerului și pișcătura ușoară a acesteia poate excita partenerii într-un mod plăcut. Totul depinde însă de acordul și sentimentele celor implicați și nu în ultimul rand de intensitatea cu care este folosita. Distanta de la placere la disconfort este foarte mica și sfatul specialiștilor este de a fi folosita atunci când partenerii sunt foarte încinși pe principiul ca excitația atenuează din durere și transforma durerea în placere.

00300501„Sub baldachin, văd lucirea altor lanțuri și catușe.” (Cincizeci de umbre ale lui Grey pag.124)

Daca partea de tachinare cu cravașe și bice duce spre o nota mai dura a plăcerii sexuale, catușele si sexul bondage aduc o joaca relaxanta și lejera, de excitare absolut de neratat pentru o seara plina de energie în dormitor. Fie ca optați pentru cătușe de metal, sau poate pentru cătușe cu blăniță ori sunteți mai romantici și preferați eșarfa de mătase, cu siguranță este o experienta pe care o veți repeta.

Dominatori și supuși

Cu toții suntem într-o măsură mai mica sau mai mare atât dominatori cat și supuși în viata sexuala. Tine pana la urma de arta preludiului și de capacitatea fiecărei persoane de a cere și de a oferi.

„Sunt un dominator. Înseamnă că vreau ca tu să mi te abandonezi de bunăvoie, în toate privințele.” (Cincizeci de umbre ale lui Grey pag. 125)

Când alegi sa ceri și preiei inițiativa ești în postura dominatorului, fie ca ești femeie, fie ca ești bărbat. Dominația nu tine nici de sex, nici de forța ci de capacitatea mentala de a-l face pe celalalt sa-t ofere ce-ți dorești.

„Să-l satisfac! Vrea ca eu să-l satisfac! Cred c-am rămas cu gura căscată. Să-l satisfac pe Christian Grey. Şi îmi dau seama, în acel moment, că da, exact asta vreau să fac.” (Cincideci de umbre ale lui Grey pag. 126)

Pentru unii poate postura de supus nu aduce aceeasi excitare precum cea de dominator, dar plăcerea de a crea placere poate crea senzații de nedescris atât pentru cel care primește car și pentru cel care oferă.

Si partea buna în jocul dragostei este ca fiecare poate fi pe rand atât dominator cat și supus în functie de cum se simte în momentul respectiv.

Paginile 146-153 va recomand sa le citiți voi pentru un plus de tonus sexual. Doar atingeri și simțiri, contacte și plăceri, tentații și erotism. Si din punctul meu de vedere, e acel moment din carte unde dominatorul nu realizează ca a devenit supus și unde supusa nu intelege ca de fapt ea este cea care domina jocul în doi.

„N-am mai făcut niciodată vanilla sex. Sunt multe de spus aici.” (Cincizeci de umbre ale lui Grey pag.165)

Ma rog, domnul Grey probabil ca nu a mai făcut niciodată înainte de Ana, vanilla sex, adică sexul clasic pentru muritorii de rand. Noi în schimb de cele mai multe ori practicam vanilla sex și de prea puține ori experimentam ceva nou în dormitor.

v_day

De unde cumperi jucării sexuale?

Poate o fi de vina și societatea mai clasica, cei drept mult mai clasica în gândire decât cea americana unde se desfasoara acțiunea cărții, poate o fi de vina calitatea de subiect tabu a sexului în general sau pur și simplu lipsa noastră de curaj în a încerca ceva nou.

Romanului ii este ce-i drept foarte greu sa intre într-un magazin în care se vând obiecte și jucării cu conotații sexuale. Vine probabil din educația anilor de dinainte de ’89 când nu era dom’le decent sa discuți despre sex. Poate și acesta este motivul pentru care în tara noastră majoritatea magazinelor care desfasoara astfel de activități sunt de regula online.

Erotica24 este un astfel de magazin online unde găsești o mulțime de obiecte care te pot ajuta să-ți pui fanteziile în practica, chiar și cele din cartea lui E.L.James. Găsești în magazinul online atât jucării pentru adulți, lenjerii sexy, lubrifianți cat și uleiuri de masaj.

Pe lângă faptul ca au o oferta draguță în luna februarie la comenzile peste 100 de lei, te-ai gândit ca în buchetul de flori pe care i-l trimiți iubitei i-ai putea pune și un gift card oferit de aceștia lăsându-i partenerei posibilitatea sa te surprindă cu alegerile pentru o noapte de neuitat în doi? Cu atât mai mult cu cat livrările se fac în maxim 24 de ore și transportul este gratuit la comenzile peste 150 lei.

„Dopuri anale? Fac ceea ce scrie pe ambalaj?
Da, zâmbește el. Şi mă refer la penetrarea anală de mai sus. Antrenament.” (Cincizeci de umbre ale lui Grey – pag. 311)

Știi cum e, în cărți și în filme totul pare mult mai simplu. In realitate în schimb putini sunt cei care trec la astfel de extreme și cum ziceam mai sus, totul tine de acordul dintre parteneri. Cum era vorba aceea din popor? In război și în dragoste, totul e permis, scopul final este sa dai și sa primești placere, după cum spune însuși Cristian pe parcursul cărții, depinde acum care e limita plăcerii fiecăruia.

ro-3900

„Întinde mâna, iar în palma lui sunt două bile din argint lucitor legate cu un fir gros negru.” (Cincizeci de umbre ale lui Grey pag. 437)

Dupa cum probabil a-ți observat de-a lungul articolului, majoritatea jucăriilor sexuale sunt de folosit pentru femei dar cu efecte pentru ambii parteneri. Bilele vaginale sunt originare din Japonia dinaintea erei noastre când culmea erau folosite cu precădere de bărbați pentru a-și spori preludiul și excitația (oare unde le băgau?) dar cu trecerea anilor a căpătat foarte mult atenția femeilor. Cele mai bune rezultate la folosirea bilelor vaginale se obțin, se pare atunci când sunt utilizate împreună cu un lubrifiant. Folosite ca precursoare ale unei seri cu activitate intensa din punct de vedere sexual, aceste bile ajuta femeile sa obțină plăceri incredibile și prin plăcerea femeilor implicit capătă și bărbații partea lor de placere.

„Mai întâi, da-mi voie sa te întreb ceva. Vrei o relație doar cu vanilla sex, fără futaiuri perverse?” (Fifty shades Darker)

Daca încă nu știi ce iți dorești, poate n-ar fi rău sa iți faci o rezervarea la lansarea celui de-al doilea film din serie pentru a vedea ce a mai pregătit Cristian pentru cultivarea sexuala a Anastasiei. Lansarea va avea loc în preajma zilei de Valentine’s Day și în tara noastră după lansarea oficiala de la Los Angeles de pe 2 februarie.

Voi ce scene din film ați încerca în propriul dormitor?

Reclame