Blogatu-logo-360x240.pngCu o vechime în activitățile de pe internet de aproape 14 ani, Blogatu, pe numele lui adevărat Marius Călugăru este un adevărat factor decisiv în materie de tehnologie autohtona.

Fie ca te interesează informații despre cele mai noi gadgeturi de pe piață pentru ca vrei sa faci o achiziție, fie ca ai acasă o noua jucărie tehnologica și ți-ai cam prins urechile în a o putea utiliza cu siguranță găsești răspunsurile necesare pe site-ul pe care acesta îl administrează și în emisiunea de pe Youtube și anume Testarea unde ne dezvăluie secretele acestora.

allview-p9-energy

Blogger, jurnalist, doctor și om politic, Marius Călugăru îmbină cu succes toate aceste domenii reușind sa fie un etalon pe piața internetului autohton. Acesta este și motivul pentru care firme de succes romanești cum este Allview l-au ales pentru a le promova produsele prin intermediul blogului și emisiunii sale.

sediu.png

Înființată în 2002 la Brașov (același an în care Blogatu a descoperit internetul), firma importatoare și distribuitoare de telefoane dual sim și alte produse electronice, adopta numele de Allview in anul 2004. Este prima firma din România care a lansat pe piață o tableta în 2010.

Pentru ca îmi place sa susțin afacerile românești dar și pentru ca produsele realizate de aceasta firma au un raport calitate preț foarte bun, personal sunt o mare adepta a electronicelor Allview.

De fiecare data când am achiziționat un telefon sau o tableta marca Allview, am urmărit cu atenție review-urile și prezentările realizate de Blogatu pentru a ma ajuta sa iau decizia potrivita.

poza_legatura_ro_p8_emagic_1

 

Si pentru ca tot se apropie Valentine’s Day am pus ochii pe noul telefon AllviewP8 eMagic pe care as vrea sa i-l fac cadou soțului meu cu aceasta ocazie.

Voua ce prezentare de produs realizata de Blogatu v-a atras atenția?

Reclame