Este februarie și după cum bine știm urmează sa sărbătorim, ziua îndrăgostiților. Personal consider ca dragostea se serbează în fiecare zi, atunci când doi oameni se iubesc dar de ce sa nu fim sinceri și sa recunoastem ca o ocazie în plus pentru a celebra sentimentele chiar nu strica nimănui, motiv pentru care deși sunt mai naționalistă din fire și susțin promovarea sărbătorii naționale a dragostei, Dragobetele, ma bucur și de ceea ce are de oferit Valentine’s Day.

1508108_672684509442116_688153815_n

Nu vreau sa credeți ca sunt sexista dar de regula, cu ocazia zilei de Valentine’s Day bărbații cuceresc iar femeile se lasă cucerite, motiv pentru care acest articol se adresează cu precădere domnilor, sau altfel spus este numai bun de lăsat de către doamne la vedere pentru a oferi anumite idei romantice partenerilor.

Si doamnele pot profita de aceasta ocazie pentru a-și surprinde iubiții într-un mod romantic și plăcut, doar ca de regula asta se întâmplă atunci când sunt deja cucerite de aceștia.

Prima întâlnire cu dragostea

Te-am vazut, mi-ai plăcut…ce rămâne de făcut? vorba cântecului, iți place fata, da semne ca și ea te place dar încă nu sunteți un cuplu. Ei bine, poți profita de Valentine’s Day pentru a oferi relației voastre o noua valenta. Posibilitatea de a face un pas înainte în aceasta relație, ți-o oferă o invitație la cina. Știu ca cel mai probabil te gândești ca e o abordare siropoasa, ca majoritatea bărbaților de altfel, dar iți garantez ca în proporție de 99% femeile adora abordările siropoase. Mai ales în ultimii ani când povesti ca cele scrise de Jojo Moyes și Cecilia Ahern se găsesc pe noptierele majorității doamnelor.

537660_518019011575334_563045534_n

Daca ai primit un răspuns afirmativ la invitația la cina (puțin probabil sa fi primit unul negativ) asigura-te ca vei fi punctual (chiar dacă ea n-o sa fie) și ca nu-ți lipsește trandafirul rosu.

Putem sa afirmam cu lejeritate ca nu exista nicăieri în lume un simbol mai evident al dragostei decât trandafirii roșii. Fie ca vorbim de poezii, romane de dragoste sau filme romantice peste tot trandafirul rosu ocupa un loc important.

Cum și culoarea unui trandafir rosu poate varia, asa și semnificațiile acestuia variază în functie de culoare. De exemplu un trandafir de un rosu aprins semnifica romantism pe când un trandafir de un rosu închis , purpuriu semnifica o dragoste care nu este încă împlinită.

Daca cina decurge plăcut și va lăsați învăluiți de atmosfera romantica, poți sa intinzi puțin coarda și s-o inviți sa continuați seara la tine acasă. Asigura-te din timp ca acasă te așteaptă o șampanie sau un vin rosu la rece și petale de trandafiri. Fiind legați din punct de vedere istoric de însăși zeițele iubirii, Afrodita și Venus, petalele de trandafiri sunt folosite încă de pe vremea romanilor și a grecilor pentru contexte romantice și pentru stimularea erogena.

 

Primul Te iubesc!!!!!!

Gata sunteți oficial un cuplu, inima bate puternic, adormi cu ea în gând și te trezești tot cu aroma ei în minte și în suflet, ba chiar ai avut curajul sa-i declari ca o iubești, atunci cu siguranță Valentine’s Day este o zi cu adevărat speciala pentru voi.

Un buchet de flori trimis la serviciu, cu siguranță va pune punctul pe I și o va sensibiliza din plin. Statisticile ne dovedesc ca majoritatea comenzilor pentru ziua îndrăgostiților  către florarii sunt realizate în zilele premergătoare 11, 12, 13 asa ca asigura-te ca ai plasat comanda din timp pentru a fi sigur ca surpriza de la birou o va cuceri total. Si partea buna e ca mai nou floria Buchete.ro iți asigura și posibilitatea de a urmări traseul pe care îl parcurge buchetul tău pana la aleasa inimii tale. Nu doar va fi emoționată și impresionata, dar se va simți și flatata sub privirile admirative ale colegilor și cu siguranță asta va asigura și vouă o surpriza sexy mai pe inserat.

480889_506218829422019_348198401_n

Un an de iubire

In general, după 1 an de iubire, sentimentele s-au mai calmat și voi ați intrat într-o normalitate a rutinei. Cu toții știm ca rutina aduce în timp deficiente relației, asa ca e bine sa profitați de orice ocazie pentru a trezi noi scântei și acea doza de „am chef sa ard lângă tine și cu tine” ce nu trebuie sa lipsească dintr-un cuplu.

Din păcate anul acesta ziua îndrăgostiților se nimerește în timpul săptămânii, și anume într-o marți ceea ce înseamnă ca nu prea o poți/îl poți surprinde cu un city break dar asta nu înseamnă ca nu o poți/îl poți surprinde cu un pachet la spa în cuplu cu terapii care sa va ridice libido-ul și sa va asigure ca veți avea parte de o seara incendiara.

Poate multi va gândiți ca excursii, pachete la spa și alte nebunii va aduc o paguba serioasa în buget, dar ideea de baza este sa scăpați de rutina și practic sa va reîndrăgostiți unul de altul. Uneori și cu bani putini poți face momente de neuitat. Va amintiți de vremea liceului, când un buchet de flori și bancheta din spate a mașinii făceau ca serile sa fie pline de acțiune și de cele „50 de umbre ale lui Grey”? Ei bine, nu va împiedică nimic sa retrăiți acele momente și cu siguranță sa creați noi amintiri savuroase.

12670097_1020838734626690_7861939123457583255_n

Tineri căsătoriți far-un ban în buzunar

De regula primul Valentine’s Day dupa ce va căsătoriți nu va prinde cu buzunarele prea pline. Nu de alta dar cel mai probabil v-ați apucat de vreo rata pentru casa, sau v-ați luat mobila ori aveți în plan o renovare asa ca fiecare bănuț e drămuit și nu e cazul sa cheltuiți mult și inutil. Cu toate astea puteți comanda o prăjitura asemeni tortului vostru de la nunta și un buchet de flori ca buchetul ei de mireasa, alături de o cina delicioasa și o baie cu spuma în doi și poate veți retrăi chiar noaptea nuntii sau luna de miere. Buchetele speciale au nevoie de tratamente speciale și de un transport adecvat, motiv pentru care Buchete.ro asigura livrarea cu autotilitare speciale dotate cu cante speciale de transport care înseamnă temperatură controlată, spațiu generos pentru flori, asigurarea cu apă a buchetelor pe durata transportului.

Dragoste, sex și stres

Trăim într-o perioada în care stresul începe sa pună stăpânire pe noi din ce în ce mai mult, în fiecare zi și trebuie sa recunoastem ca asta ne afectează și viata amoroasa, relațiile de cuplu și de ce nu chiar și activitatea sexuala.

Servici, stres, agitație, copii…poate Valentine’s Day este momentul potrivit pentru acel moment de leneveala în doi fără pretenții și chestii sofisticate. Odată cu buchetul de flori pe care i-l trimiți la birou poți sa-i trimiți și un mesaj de genul: „Ce zici de noi doi, un vin bun, pizza Quatro Fromaggi și Fifty Shades Darker pentru seara aceasta?”. Simplul fapt ca ți-ai amintit face cat o mie de cadouri scumpe și garantat va fi o o doza de relaxare pentru amândoi. Unde mai pui ca ii poți trimite buchetul chiar dacă tu ești în drum spre casa, din delegație tocmai din capătul celalalt al tarii pentru ca cei de la Buchete.ro iți asigura livrare în toată tara.

539524_506217289422173_70883249_n

Dragostea nu-i ușoară

Chiar și cele mai perfecte relații trec prin perioade de criza asa ca puteți profita de Valentin’s Day pentru a va invita partenerul/partenera la o cina în restaurantul preferat cu un pahar de vin în fata și o scrisoare în care sa va puneți sufletul pe tava. De multe ori, uitam sa vorbim și din păcate asa se ajunge la singurătatea în doi. Asa ca deschideți-vă sufletul unul fata de celalalt și poate asta va fi un nou început pentru voi. Puteți chiar aranja ca scrisoarea sa vina la desert împreună cu un buchet superb din florile ei preferate, mai ales ca cei de la Buchete.ro iți oferă posibilitatea sa comanzi online și livrarea se poate realiza de regula  în functie și de trafic și zona într-o ora și jumătate.

Iubirea în last minute

E 14 februarie și ai uitat complet în ce zi ești. Noroc ca ai văzut-o pe colega de birou ca se tot agita sa planifice o seara speciala. Nu prea mai ai timp de cadouri și organizări speciale. Asa ca pune mana și comanda un buchet frumos de flori. Bine ca vine el la tine sau direct la ea după cum dorești și ai scapăt și de data asta basma curata.

Voi ce idei aveți pentru a sărbători Valentine’s Day?

 

 

 

Reclame