Colantarea auto a căpătat din ce în ce mai multi adepți în ultimii ani, în comparație cu revopsirea auto care este cu mult mai costisitoare și de multe ori chiar incomoda.

colantare-caroserie-auto-iasi-1.jpg

Colantarea auto te ajuta atât pentru a face un update look-ului mașinii tale, cat și pentru a-ți promova afacerea mult mai lejer, mai comod și mai ieftin.

Colantarea auto este reversibila

Pe cat de ușor este sa tiplezi mașina cu un sticker, pe atât de ușor este și sa-l dai jos revenind la culoarea inițială a mașinii tale pe care acesta a protejat-o foarte bine.

colantare-auto-iasi

Colantarea auto te scapă de plictiseala

Astăzi trăim o perioada de criza și realitatea este ca nu iți mai permiți sa schimbi mașina anual. Asta nu înseamnă ca nu putem lupta cu plictiseala și obișnuința. Cu ajutorul lui colantarii auto, mașina ta poate avea un nou look în fiecare an sau oricand iți dorești asta.

colantare-caroserie-autocar-iasi

Colantarea auto și accidentele

Colantarea auto este foarte benefica în situațiile în care mașina suferă vreun accident sau este zgâriată pentru ca iți permite sa tiplezi doar acea zona afectata fără a fi nevoie ca în cazul revopsirii sa te ocupi de întreaga mașină pentru a menține culoarea uniforma.

20151102_124113

Colantarea auto aduce un plus de valoare

Durata de viata a unei colantari auto este de regula intre 3 și 5 ani, timp în care vopseaua mașinii tale este perfect conservata ceea ce-ți permite sa te bucuri din plin de mașina ta fără a fi stresat de faptul ca orice mica zgârietură va afecta prețul în cazul în care te gândești sa o revinzi.

Colantarea auto este o investiție

Multi dintre  noi se folosesc de folieri mașini Iași nu doar pentru a schimba  look-ul mașinii și a scăpa de plictiseala, ci și pentru a-și promova diversele afaceri și activități. investiția și costul unei astfel de promovări este relativ mica în comparație cu prețul pe care trebuie sa-l plătești pentru a-ți face publicitate în ziar, la radio sau la TV.

Unde mai pui ca o astfel de investiție  se poate amortiza ușor prin clienții pe care ții atragi și în plus poți chiar obține profit.

rulota-gogosi

Colantarea auto nu are dezavantaje

Colantarea auto asigura mașinii tale un aspect desăvârșit , de calitate, modern și mereu în voga iar tu ca posesor al unei mașini supuse folieri caroserii auto iasi  ai o singura problema de care trebuie sa ții cont și anume sa anunți RAR-ul și compania de asigurări în privința modificărilor efectuate asupra mașinii.

Colantarea omologata e o necesitate

Daca tot ai luat decizia sa faci acest pas și sa te ocupi de colantarea mașinii tale, atunci fii atent și optează pentru o firma omologata asa cum este Royalprint.ro în primul rand pentru ca dacă optați pentru firme care nu va pot oferi garanția calității riscați sa faceri risipa financiara și în al doilea rand pentru ca puteți fi amendați cu pana la 2000 de lei.

logo2Ce așteptări ai tu de la colantarea auto?