Dintotdeauna în istorie, frumusețea și preocuparea pentru aceasta a avut un loc foarte bine definit. Atât bărbații cat și femeile au acordat mereu atenție felului în care arata. Au acordat atenție, timp și bani.

6474e375d7954c5feb723fcb022fb1ef

Pinterest sursa

Aranjarea parului a devenit o preocupare încă din perioada antica a Egiptului, când cei bogați aveau servitori care se ocupau în mod special de îngrijirea podoabei capilare atât pentru doamne cat și pentru domni și de bărbierit și aranjatul bărbii în cazul domnilor.

Mari amatori ai unei bărbi tunse, grecii s-au gândit ca toți bărbații trebuie sa se poată bucura de un asa răsfăț, și iată cum au apărut primele frizerii.

După greci, au intrat în scena romanii care au inovat asa zisele frizerii cu servicii de epilat cu ceara, manichiura și pedichiura.

history-braid-ancient-egypt-modern-braided-hairstyles-swide

sursa Beard styles

Secolele 19 și 20 au fost ale francezilor, americanilor și englezilor care au au adus pe piață conceptul de salon de frumusețe adresat atât bărbaților cat și doamnelor.

Daca trecutul a scos deopotriva bărbații și femeile din casa pentru a se aranja, prezentul militează prin tehnica pe care ne-o pune la dispoziție pentru posibilitatea de a te bucura de tot ceea ce iți oferă un salon de frumusețe în căldura și liniștea propriei locuințe.

Trăim în secolul vitezei când totul este făcut pe fuga și fiecare secunda fructificata la maxim. Asa ca m-am gândit sa va ofer câteva motive pentru care se merita sa ai propriul tău spa și colt de frumusețe acasă, cu atât mai mult cu cat se aproprie și sărbătoarea îndrăgostiților și multi dintre voi va gândiți sa achiziționați cadoul ideal pentru persoana iubita și cele din categoria îngrijire personala sunt perfecte.

logo

Oferă un cadou cu utilitate

Nu toți ne permitem un stilist personal care sa fie la picioarele noastre 24 de ore din 24, gata sa ne transforme look-ul într-unul de milioane. Gândiți-vă la acele dimineți contra cronometru când trebuie sa pregătească copii pentru grădiniță sau scoală, trebuie sa se pregătească și ei și în plus trebuie sa fie ca scoși din revista pentru ca ii așteaptă la birou acea ședință importanta care se nimerește programata numai în astfel de zile și niciodată într-o dimineață relaxata.

philips-philips-hp-8656-ondulator-61523

 

 

Într-o astfel de zi o perie rotativa pentru doamne și un aparat de ras electric pentru domni salvează situația oferindu-le posibilitatea de a se bucura de un tratament de frumusețe de calitate oriunde și oricand, fără progamari în prealabil.

beurer-manicure-pedicure-set-beurer-mp62-93797

Oferă timp în dar

Da ai citit bine. Cu produsele de îngrijire personala din magazinul online Dwyn Shop, posibilitatea de a oferi timp pe post de cadou devine o realitate.

Gândiți-vă la mamele moderne care în agitația continua intre job, copii și treburile casnice, greu își mai găsesc timp pentru a merge la un salon de cosmetica. In plus pentru a merge acolo, trebuie sa reușești în primul rand sa faci o programare, apoi sa ai cu cine sa lași copilul, sa te deplasezi pana acolo, sa aștepți la coada, sa pierzi și acolo cel puțin 60 de minute… In concluzie, ai nevoie de timp, timp și iar timp. Din fericire astăzi se găsesc soluții atât pentru a realiza epilatul, manichiura, pedichiura, tunsul și coafatul în propria casa în timp ce copilul doarme, oala de mâncare fierbe pe aragaz și mașina de spălat își face treaba.

babyliss-aparat-de-tuns-barba-plus-trimmer-nas-babyliss-e846fpe-negru-argintiu-91218

 

Gândiți-vă la bărbații care petrec aproape 12 ore zilnic la job ceea ce le lasă foarte puțin timp la dispoziție pentru alte activități, timp pe care însă prefera sa-l petreacă cu cei dragi și cu familia, jucându-se cu copiii și alintându-și soția.

Si totuși trăim în epoca în care aspectul fizic este cartea noastră de vizita. Nu ne permitem sa ne prezentam ciufuliți, neepilati sau nebărbieriți în cazul bărbaților.

Consider ca timpul este cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi unui om, fie el bărbat sau femeie, timpul de a se bucura de sine și de a se răsfăța.

Oferă cadou, economie în portofel

Trăim o perioada de criza. Ce-i drept nu de azi, ci de vreo câțiva ani buni. Dar trebuie sa recunoaștem ca de când a venit criza suntem mult mai atenți pe ce cheltuim banii și mereu cautam soluțiile care ne ajuta sa economisim.

Daca luam de exemplu bărbații. Orice bărbat modern și care tine la aspectul sau fizic se bărbierește la cel mult 2 zile ceea ce într-o luna înseamnă aproximativ 15 vizite la frizerie la care se adaugă tunsul lunar și uneori ședința de manichiura, mai ales în cazul celor care lucrează la birou. Faceți calculul și vedeți cam cat atârnă aceste activități în bugetul lunar. Dar dacă ar avea un aparat de tuns și un aparat de ras cu siguranță ar putea sa economisească o mulțime de bani pe care sa-i redirecționeze spre alte hobby-uri și plăceri.

babyliss-ondulator-curl-secret-babyliss-negru-76082

Daca vorbim despre femei deja gaura în buget începe sa semene cu o gaura neagra. O femeie are nevoie de un epilat pe luna (dar când vorbim de epilat intra, axila, picioare, inghinal, mustață), un tuns pe luna, o manichiura și o pedichiura pe săptămână (dacă nu folosește gel sau oja semi-permanenta) și un coafat zilnic. Când faci calculul da cu minus din plin. Daca ar avea un aparat de epilat, un set pentru manichiura/pedichiura și o perie rotativa, o placa și un ondulator cu siguranță bugetul ar fi mai echilibrat.

Oferă în dar siguranță și igiena

Deși trăim în secolul 21 când tehnica ne permite sa igienizam instrumentarul eficient în orice domeniu de activitate, trebuie sa recunoaștem cu tristețe din păcate faptul ca în topul cailor de transmitere a bolilor precum hepatita C sau HIV-ul, se afla încă saloanele de cosmetica mai ales pe partea de manichiura/pedichiura sau cosmetica faciala.

Oricât ai încerca sa sterilizezi o forfecuța sau un aparat de ras, una e când îl folosești doar tu și familia și alta când îl folosesc sute, poate mii de persoane.

Sunt de părere ca oferind în dar produse de igiena personala, oferi în dar siguranța și igiena celor dragi și nu în ultimul rand posibilitatea de a avea grija de propria sănătate.

Voi ce produse de igiena personala ați achiziționa pentru persoana iubita cu ocazia zilei de Valentine’s Day din magazinul online Dwyn.ro?

 

 

Reclame