Odată finalizate sărbătorile de iarna, toată lumea privește cu nerăbdare spre sezonul estival deși, ce-i drept mai este cam jumătate de an pana atunci. Agențiile de voiaj ne prezintă oferte care mai de care mai spectaculoase pentru plaje cu nisip auriu și valuri înspumate, magazinele de haine și designerii ne prezintă tendințele pentru noile sezoane în materie de culori, forme și materiale, ce mai totul ne pregătește pentru vara însorită ce va urma.

testeaza-gratuit

Asa ca e de la sine înțeles ca și noi începem sa ne uitam după oferte pentru concedii și după ținute de vara și tendințe în materie de tehnici de înfrumusețare. Una dintre aceste tehnici de înfrumusețare ce a câștigat tot mai mult teren în lume și din ce în ce mai multi adepți, este epilarea definitiva cu IPL, intrata pe piață din tara noastră în 2010 prin intermediul specialiștilor de la Nomasvello și având astăzi, după aproape 7 ani de activitate 28 de centre în orașe ca București, Arad, Pitești, Oradea, Brăila, Constanța, CraiovaGalați, Bacău, Cluj, Timișoara, Brașov, Iași și Ploiești.

Fiind încă la început aceasta tehnica de epilare probabil sunt încă multe persoane care se întreabă de ce ar trebui sa apeleze la epilarea definitiva cu IPL asa ca am decis sa va prezint o serie de beneficii ale acesteia.

1366530350

Epilarea definitiva

Acesta este probabil cel mai bun motiv dintre toate. Cine nu-și dorește sa scape de acele clipe când ești invitata undeva sau când se ivește o ocazie romantica și totul suna perfect pana când realizam ca nu suntem epilate? Cine nu vrea sa scape de corvoada epilatului zilnic sau săptămânal?

Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturile adiacente. Deși aceasta nu promite o îndepărtare de 100% a parului nedorit, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul, fotoepilarea reduce creșterea acestora cu peste 30% după prima ședință, parul ajungând sa cada după aproximativ 15 zile. Pentru rezultate de aproximativ 90% sunt necesare intre 6-8 ședințe. La finalul acestora părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin.

ipl-600x340

Epilarea definitiva cu IPL este mai ieftina

Probabil acum va gândiți ca va mint, dat fiind ca cel mai probabil epilarea cu IPL este cel mai scump tratament de acest gen de pe piață. Ei bine, cu toate ca pe termen scurt este relativ costisitor, epilarea definitiva cu IPL este pe termen lung cea mai prietenoasa cu buzunarul vostru.

Daca nu ma credeți, luați o foaie de hârtie și faceți un calcul simplu. Pe de o parte notați totalul costului celor 8 ședințe de epilare cu IPL iar pe de alta parte costul zilnic al aparatelor de ras, sau săptămânal al consumului aparatului de epilat electric și lunar pe cel al epilatului cu ceara și vedeți rezultatul la final. Vi se mai pare scump?

banner-epilare-definitiva-ipl

Epilare fără durere

Știu ca pe la noi umbla vorba aceea din popor cum ca „Baba suferă la frumusețe.” dar totuși suntem în secolul 21 și mai exact în anul Domnului 2017, asa ca ar fi cazul sa ne mai și modernizam puțin și sa profitam de tot ceea ce tehnologia ne oferă pentru a suferi mai puțin.

Deși senzația este diferita de la persoana la persoana în cazul epilării cu IPL, pornind de la senzația de căldură și pana la pișcături ușoare este totuși de departe cea mai lipsita de dureri metoda de epilare dacă stam sa ne gândim la epilatul electric, epilatul cu ceara sau chiar la riscul de a ne tăia cu lama atunci când ne epilam cu aparatele de ras.

Epilare rapida

Cat timp pierzi cu epilarea clasica în fiecare zi, săptămână sau luna? Ei bine în cazul epilării cu aparatul de ras asta înseamnă în jur de 5 minute aproximativ la 2 zile, în cazul epilării cu aparatul electric în jur de  15-20 minute săptămânal iar în cazul epilării cu ceara vorbim de 60 de minute lunar. Înmulțiți apoi cu vreo 50 de ani și vedeți totalul. Nu prea suna încurajator, nu-i asa?

In cazul epilării cu IPL mergi la maxim 8 ședințe și obții rezultatul scontat. In cazul tratamentul de îndepărtare a părului de pe picioare va dura aproximativ 60 de minute, din zona axilelor aproximativ 20 minute și din zona buzei superioare doar câteva minute. Ceea ce înseamnă un maxim de 8 ore pentru o viata lipsita de stresul epilărilor periodice.

Cate nu puteți realiza în timpul pe care îl irosiți cu epilările clasice v-ați gândit vreodată?

Epilare relaxanta

Epilarea poate fi o necesitate pentru frumusețea noastră, dar este departe de a fi ceea ce se numește o activitate relaxanta. Fie ca vorbim de epilarea cu aparatul de ras pe sau cu epilatorul electric pe care le efectuam acasă momente în care ne chinuim sa nu ratam vreun loc, fiind în același timp preocupate de posibilitatea de a ne răni, fie ca vorbim de epilatul cu ceara la salon tot nu putem afirma ca ne relaxam pentru ca sa fim sinceri, durerea nu ne lasă.

Cu totul altfel sta treaba în ceea ce privește epilatul cu IPL, când singura noastră preocupare este relaxarea de absolut totul ocupându-se specialistul de la Nomasvello. Putem citi, asculta muzica sau naviga pe internet în acest timp.

img_1326-300x217

Epilare unisex

Deși istoria a catalogat epilatul ca o activitate cu precădere feminina, astăzi din ce în ce mai multi domni apelează la ea pentru a scăpa de surplusul de par nedorit de pe corp. Masculinitatea zilelor noastre nu mai consta în cantitatea parului pe care îl are un bărbat și nici în aspectul de om al cavernelor asa ca, dragii noștri domni profitați de ofertele Nomasvellor pentru a va accentua șansele de a va face remarcat în societate, prin grija pentru piele și pentru aspectul sau fizic bine întreținut.

Care sunt motivele pentru care voi ați apela la epilarea definitiva cu IPL?

 

 

Reclame