După un sfârșit de an care m-a ținut în alerta prin intermediul Blogathon-ului uite ca sfârșitul iernii și Blogawads ma provoacă sa pun din nou mana pe tastatura și sa-mi încerc talentul în scrieri menite sa aduc un strop de dragoste cititorului asortata cu Ziua îndrăgostiților.

blogmyvalentine-e1484742776155

Blog My Valentine 2017 este o competiție dedicata blogurilor prin intermediul platformei Blogawards. Va pune la dispoziția bloggerilor 10 campanii cu premii la sfârșitul cărora vor fi desemnați 10 câștigători.

Partea buna e ca nu ești obligat sa participi la toate campaniile pentru a putea participa la Blog My Valentine. Este de ajuns sa participi la minim 50% dintre campaniile individuale.

Fiecare campanie în parte oferă un număr de premii, dar vor fi oferite premii suplimentare celor 10 finaliști desemnați după finalizarea jurizărilor.

Daca vrei sa iei parte la competiție trebuie sa te înscrii pe platforma Blogawards și sa scrii un articol de promovare al evenimentului. Hai și tu cu noi, sa ne duelam în vorbe și în tastaturi.

Reclame