După o ședință buna de curățenie și aspirat prin toată casa cu aspiratorul meu marca Daewoo pe care l-am primit în dar la nunta acum 8 ani de zile ai care pana acum nu mi-a făcut nicio problema, curățând la fel de bine ca în prima zi, m-am așezat la o șuetă cu fetele la o cafea.

166721

Numai ce pun cafeaua în cești ca-mi și aduc aminte de provocarea celor de la Blogal Initiative asa ca le întreb pe distinsele mele prietene ce și-ar dori de la un aspirator al viitorului, asta pentru ca lângă masa sprijinit de perete asista la discuție și vechiul meu aspirator. In urma discuției am făcut o lista cu ce și-a dorit fiecare de la niște aspiratoare cu sac în viitor.

 

Mic și ușor de depozitat

Prietena mea și-ar dori un aspirator atât de mic încât sa-l poată ușor căra dintr-o încăpere în alta și cu care sa poate face curat de exemplu în dulap, fără a fi un efort sa-l ridice, nu de alta dar are probleme la coloana. In același timp și-ar dori sa fie și atât de mic încât sal poată depozita oriunde e un spațiu disponibil cum ar fi sub pat sau sub fotoliu.

 

Sa pornească singur când simte praf sau mizerie în casa

Eu mi-as dori sa nu fiu nevoita sa ma apuc de aspirat. Asa ca ar fi perfect ca aspiratorul sa fie dotat cu un senzor pentru praf și mizerie care sa-l pornească atunci când sa zicem copilul a trecut prin sufragerie și a mâncat un biscuite lăsând numai firmituri în urma lui.

Să-și curate singur sacul

Noh, acum dacă e suficient de destept încât sa pornească și sa facă singur curat, zice prietena mea ca ar trebui sa fie suficient de inteligent încât să-și curate singur sacul. Daca s-ar putea sa fie un sac antialergic și pe tot aspiratorul sa-l spele și sa-l igienizeze periodic as spune eu ca ar fi și mai bine.

Sa spele pardoselile

Daca tot facem mofturi azi, eu vreau sa fie capabil sa spele pardoselile. Sa fie un soi de 2in1 aspirator și mop, capabil sa spele orice tip de pardoseala din casa, sa seteze timpul de detergent și cantitatea de vapori de apa în functie de pardoseala. Si ca sa mai pun puțin paie pe foc, vreau sa spele și covorul.

Daca vreau poate sa urce și pragul

De fiecare data ma supară când am de aspirat faptul ca odată terminata treaba într-o încăpere, trebuie sa-l scot din priza și sa-l trec pragul ca sa pot apoi continua activitatea într-o alta camera. Ce bine ar fi ca aspiratorul sa nu fie legat de fir și sa fie alimentat cu baterii, în plus ar fi perfect sa aibă un senzor care sa-l anunțe ca a ajuns la un prag și sa sară singur în camera următoare.

Sa spele pereții

Mi-as dori un aspirator care sa fie singur capabil sa se urce pereți, sa-i curețe de praf, sa adune pânza de păienjeni de pe la colturi și de ce nu sa spele și pereții pe care piticii mei își lasă mereu amprenta și talentul în arta desenului.

demax

Voi ce v-ați dori de la un aspirator cu sac în viitor?.

 

 

Reclame