Anul acesta am decis sa ader și eu la trendul bradului artificial pentru a proteja mediul și pentru a le da micuților mei un exemplu de urmat în viitor. Va spun sincer însă ca nu n-am așteptat sa fie atât de dificil sa alegi dintr-o selecție de brazi artificiali. Partea buna este însă faptul ca pe site-ul E-sărbătoare.ro am gasit toate obiectele necesare pentru a-mi decora casa de Crăciun, asa ca măcar am scăpat de oboseala unei noi căutări odată ales bradul, pentru globuri, instalații de brad, ghirlande, chiar și cadouri.

onlinelogomaker-102116-2230-2211-520x178-520x178

Asa ca m-am gândit sa va prezint un ghid care sa va ajute în achiziționarea bradului de Crăciun în functie de forma, mărime, culoare, etc. nu de alta dar e păcat sa nu profitați de timp pentru a va relaxa și a va epuiza în vâltoarea cumpărăturilor de sezon.

Siguranța bradului artificial

In primul rand atunci când achiziționăm un brad artificial trebuie sa ne asiguram ca a fost testat pentru situații periculoase cum sunt posibilele incendii sau șocuri electrice.

Modalitatea de compunere a bradului

De regula exista doua tipuri de modalități de compunere a bradului, cea pentru brazii de regula nu foarte înalți  care se construiesc din bucăți ce pot fi introduse una în alta și brazii cu rama care sunt de regula întâlniți în instituții sau reședințe foarte impunătoare și înalte, unde pe o rama ce asigura stabilitatea se construiește bradul prin adăugarea sistemului de ramificații.

Suportul pentru brad

kfa_3081polystar3dlevelmfeny-1-600x600

Pe piață se găsesc doua tipuri de suporturi pentru brad. Avem suport din plastic și suport metalic. De regula este de preferat sa alegem brazii cu suport metalic pentru ca acesta le ofer o stabilitate mai mare și mai ales dacă aveți copii care zburda și se joaca în jurul lui, probabilitatea ca acesta sa se răstoarne este mai mica, fiind mult mai bine ancorat.e

Depozitarea și asamblarea

Este foarte important ca un brad artificial sa fie ușor de asamblat și la fel de ușor de depozitat. Atunci când cumpărați un brad artificial  asigurați-vă ca este proiectat cu o structura articulata care sa-i permită sa se adune și sa se desfacă fără greutate în câteva minute. In plus e bine sa alegeți un brad care nu va ocupa mult spațiu când vine vorba de depozitare.

Garanție

Atunci când cumpărați un brad artificial este de preferat sa verificați dacă are garanție. De regula brazii de cea mai buna calitate oferă și garanție. In plus produsele achiziționate de pe acest site, va sigura returnarea în maxim 10 zile a banilor în caz ca sunt probleme cu produsul și îl puteți și returna în 14 zile conform normelor aflate în vigoare.

1kfb_328-600x600

 

Brazi cu luminițe

De regula cu cat au o putere  mai mare la Amperi cu atât sunt mai luminoase beculetele. Contează foarte mult și distanta de amplasare dintre beculete.

Acele

Acele trebuie sa aibă un aspect realist și sa reziste atunci când sunt depozitate fără a-și altera aspectul.

Voi în functie de ce anume va alegeți bradul artificial?

 

 

 

Reclame