Probabil va întrebați cum functioneaza și dacă e vreun vampir implicat în povestea asta, acum nu ca nu v-ați dori o întâlnire cu frumușelul din Twilight, spuneți drept. Când auzi denumirea de terapie vampirica te duci cu gândul la o mulțime de lucruri. Fata palida, viata nocturna, Edward Cullen…cu toate acestea este o alternativa foarte buna pentru liftingul chirurgical. Exista efecte adverse asociate tratamentului? Cat durează pana apar rezultatele?

Terapia vampir – Dracula este un tratament cu plasma proprie îmbogățită cu trombocite, cunoscut sub denumirea de Terapia Vampir și consta în recoltarea factorilor de creștere trombocitari din propriul sânge și reintroducerea lor în țesutul subcutanat, stimulând astfel procese de reparare celulara și de sinteza a colagenului prin eliberarea de celule stem.

Terapia cu sânge este un tratament cu o lunga utilizare în industria medicala, în ortopedie, stomatologie, chirurgie reconstructiva ce mai nou are aplicații și în dermatologie și cosmetica datorita componentelor sângelui care stimuleaza regenerarea pielii.

Este un tratament ideal pentru persoane care cauta să-și îmbunătățească aspectul pielii, tonusul și culoarea gradual și notabil într-un timp relativ scăzut. Aceasta conferă un aspect proaspăt și sănătos.

Este ideal pentru persoanele care și-au dorit mereu un lifting facial dar le-a fost teama de citit.

prp-ad-1024x411

Se utilizează în zone afectate de arsuri solare, în zone ale pielii îmbătrânite prematur, pe obraji și ten, pe gat, decolteu și mâini.

Poate fi utilizat pe orice tip de ten și pe orice culoare a pielii. Elimina ridurile, reîntinerește pielea, îmbunătățește aspectul în zonele ramase cu urme ale acneei ajutând la procesul de vindecare al pielii după peeling.

Daca ești dispus sa încerci ceva mai puțin convențional care suna mai înspăimântător decât este în realitate, aceasta terapie este ideala pentru tine, mai ales dacă nu ești adeptul botox-ului și dorești o abordare mai naturala a întineririi.

Durata

Procedura durează aproximativ 20-30 minute.

Rezultate

Sunt vizibile la o săptămână de la prima ședința.

Recomandare

Sunt ideale seriile de cate 3 ședințe la intervale de 2-3 săptămâni pentru efecte durabile și ulterior o ședință pe an pentru întreținere.

Pielea poate avea aspectul unei ușoare arsuri solare pentru următoarele 48 de ore dar fără disconfort.

Compresele reci reduc aceste prime efecte.

După tratament este importanta hidratarea pielii și aplicarea unei creme cu factor de protecție ridicat de la 30 în sus, de mai multe ori pe zi.

Efecte

Acest tratament cosmetic promite a fi secretul tinereții eterne cu efecte ce durează pana la 2 ani.

54a75eb34bb3a_-_elle-kim-k-vampire-facial-v-elv

sursa Elle

Deși încă la început de drum în tara noastră, aceasta modalitate de întinerire faciala este foarte utilizata peste granițe și vedetele sunt mari adepte ale ei. Kim Kardashian este una dintre adeptele cele mai recunoscute ale acestei terapii, prezentând inclusiv în filmulețe experienta ei cu aceasta terapie a cărei susținătoare ferventa este.

La noi în tara, Dr. Cristina Bejan chirurgie estetica București ne oferă aceasta terapie prin intermediul salonului Mirrors Beauty Salon.

Sunt o mulțime de beneficii ale liftingului vampiric, atât cosmetice cat și financiare. Asa ca am decis sa va prezint câteva avantaje pe care eu le consider importante ale acestei terapii.

Lifting natural

Injectarea se face cu componente naturale specifice propriului corp spre deosebire de alte tratamente cosmetice care utilizează materiale artificiale, este liniștitor mai ales când știi ca intra în corpul tău.

Costul

Terapia vampirica nu este cu nimic mai scump decât alte tipuri de tratamente cosmetice.

Siguranța

Dat fiind ca folosește fluide specifice propriului organism, este o procedura sigura și fără efecte adverse. Fiind realizat din sângele propriu, nu exista riscul respingerii de către organism, nici al infecțiilor sau al reacțiilor alergice.

Regenerarea colagenului

Utilizarea propriilor țesuturi provoacă conform specialiștilor în domeniu, organismul sa forțeze regenerarea colagenului.

Un studiu realizat în 2010 în Milano a revelat o îmbunătățire cu 82% a tonusului pielii, 52% reducerea ridurilor, 87% îmbunătățire general a aspectului.

crio1

Eu vreau sa încerc aceasta terapie și îmi voi face un cadou personal anul aceasta. In plus am gasit tot la Mirrors Beauty Salon și ședințe de slăbire cu criolipoliza, prin care sper sa elimin toate kilogramele în plus cu care m-am pricopsit după sarcini.

Voi ce părere aveți despre aceasta terapie mai puțin convențională și atât de controversata?

P.S. V-am spus ca aceasta terapie cu sânge nu se adresează doar doamnelor și domnișoarelor și ca poate fi folosita cu succes și pentru situațiile frecvente în care domnii de obicei suferă de căderea parului?

 

 

Reclame