Când m-am angajat, primul lucru pe care l-am făcut a fost sa-mi iau o mașină. Ma  saturasem sa plec peste tot cu microbuzul sau trenul pentru ca mama era foarte panicata și nu prea ma lăsa sa împrumut mașina familiei deși aveam permis de ani buni. Asa ca am făcut un credit de nevoi personale și am rugat un amic sa meargă cu mine în Germania sa cautam o mașină care sa mi se potrivească.

După mai multe mașini testate, am văzut aceasta reclama pentru Volswagen Polo și faptul ca e o mașină care rezista chiar și în fata teroriștilor, asa ca în final m-am întors cu ea acasă, cu atât mai mult cu cat se apropia cel mai mult de mașina visurilor mele, Volswagen Beetle marea diferență fiind prețul. In plus este perfecta pentru mine, are un consum mic, în jur de 6% în localitate unde de regula circul eu și e mica asa ca o pot parca aproape oriunde și nu în ultimul rand este o mașină fiabila care nu te lasă la greu.

Cea mai mare problema pe care am pățit-o cu ea s-a întâmplat acum câțiva ani, mai exact înainte de nunta când venind de la socri într-o noapte am luat în plin o groapa nesemnalizata in asfalt și pe care ochelarii mei n-au văzut-o din timp. Rezultatul? Un catalizator praf. Daca s-ar fi întâmplat în orice alta perioada și n-am fi fost presați de timp probabil nu ar fi rămas o amintire memorabila ci doar costisitoare, nu de alta dar nici asigurare Casco nu aveam deși săraca mama ma tot bătuse la cap sa-mi fac una.

Dar cum totul se petrecea cu o săptămână înainte de nunta când buburuza mea era vitala pentru a termina totul la timp aveam nevoie de catalizator rapid pentru a putea s-o bag în service și s-o repar cat mai urgent. Peste tot pe unde am întrebat, răspunsul era același, catalizatorul ajungea într-o săptămână și practic după nunta. Simțeam cum încep sa ma transform într-o veritabila Bridezilla. Trebuia sa merg la proba pentru rochia de mireasa, sa stabilesc ultimele detalii la local, sa ma întâlnesc cu fotograful pentru ședință foto și o mulțime de alte activități specifice unei mirese (epilat, pensat, masaj, tratamente faciale) iar mașina mea nu părea a părăsi service-ul prea curând.

logo_f5

 

Noroc ca viitorul meu soț și-a adus aminte ca cineva ii recomandase un site cu piese auto, pentru ca vroiam sa schimbam parbrizul în care sărise o pietricica cu ceva timp în urma și fiind inflorit nu puteam sa ieșim cu mașina din tara în luna de miere pe care plănuiam s-o petrecem la bulgari.
Pe acest site f5auto.ro am gasit o mulțime de piese VW Polo printre care și catalizatorul și parbrizul de care aveam nevoie în cel mai scurt timp și la un preț mult mai convenabil decât în magazinele de specialitate, găsind astfel cea mai buna oferta pentru noi, nu de alta dar erau o mulțime de alte cheltuieli de realizat cu nunta iar repararea mașinii nu intrase în calcul pana atunci. Partea buna este ca au și propriul service auto sector 3 București, fapt care ne-a scăpat de stresul de a cauta un mecanic bun făcând economie de timp ceea ce cu nunta care bătea la ușă ne lipsea cu desăvârșire. Șotul a fost foarte impresionat de dotarea service-ului cu cea mai noua și performanta aparatura dar în special de faptul ca a putut urmări întreaga reparație a mașinii lejer din camera de observație prin camerele de supraveghere montate în service.

Daca Polo s-a stricat,

Du-l repede la reparat.

De zor piesa caut-o,

Pe site-ul de piese auto.

f5auto.ro

Este cel mai tare bro’

Rapid și eficient,

Găsești chiar și un rulment.

Mireasa e fericita,

Pentru nunta pregătită.

Mirele e liniștit,

Si zâmbește împlinit.

 Anii au trecut dar piesele auto tot de la ei ni le comandam pentru ca livrează la domiciliu în orice oraș din tara, prin Posta Romana și piesele ajung în 3-5 zile cu costuri pornind de la 7 lei (în funcție de greutatea coletului) sau prin curier rapid și atunci piesele ajung în 24h, tariful începând de la 20 lei, în funcție de greutatea coletului. Comenzile pot fi depuse online pe site sau telefonic la numerele de telefon:

860059_593203007373785_1417518796_o
Voi la cine apelați când aveți probleme cu mașina?