Sistemele de monitorizare GPS auto, au apărut pe piața ca răspuns la necesitatea companiilor de transport de regula de a-și putea optimiza afacerea ai de a-și supraveghea angajații. Pe aceasta tema discuțiile sunt multiple ai controversate, angajatorii fiind foarte mulțumiți de sistem, pe când angajații sunt în tabăra opusa fiind nemulțumiți de faptul ca li se încalcă drepturile omului și ca nu este normal sa fii urmărit, în nici un fel de condiții. Dar eu nu vreau sa va vorbesc acum despre companii și despre părerea lor privind un astfel de sistem de monitorizare GPS, ci despre mine, despre voi, despre toți cei care au o mașină personala și despre avantajele pe care le-ati avea implementând asa ceva autoturismului d-voastră.localizare3

Cum timpul ne-a dovedit utilitatea unui astfel de sistem și pentru mașina personala, am decis sa va prezint avantajele lui în viata de zi cu zi.

  1. Înlătura stresul furtului auto. Multi romani își fac astăzi concediile în Bulgaria, Grecia sau Turcia, locații unde se poate ajunge cu ușurință cu mașina. Nu putini sunt istorisirile celor care s-au întors din concedii, fără mașină, aceasta fiind furata. Am pățit și noi un incident pe când eram în vacanta în Italia, nu ne-a fost furata, dar în schimb ne-a fost ridicata pentru o parcarea necorespunzătoare și dusa într-un parc auto al primăriei locale. Unde mai pui ca noi nu vorbeam italiana și italienii nu vorbeau engleza asa ca foarte greu ne-am dumirit ca nu ne-a fost furata, ci ridicata de politie. In Bulgaria ar fi fost ai mai dureros, pentru ca acolo afișele și anunțurile sunt scrise în chirilica, deci cu atât mai greu de înțeles. Totul ar fi fost mult mai simplu de soluționat dacă am fi avut un sistem de monitorizare auto pe atunci. In plus nici tara noastră nu e tocmai liniștită, cică în România se fura o maina la doua ore.

  2. Evidenta necesarului auto. Un astfel de sistem de monitorizare auto, poate fi setat sa va anunțe când expira ITP-ul, asigurarea dar și sa tina cont reviziilor și schimburilor de ulei, pentru a nu risca sa fiți amendați. cost1

  3. Reduceri asigurare . In alte tari ale lumii, un alt avantaj al mașinilor dotate cu un astfel de sistem îl reprezinta faptul ca acestea beneficiază de costuri mai reduse pentru asigurări fiind considerate autovehicule cu risc mai redus de accidente. Nu este aplicabil încă la noi, unde asigurările doar cresc, dar nu se știe pe viitor.

  4. Șofer la 18 ani. locatorduo         In tara noastră, tot mai multi tineri obțin permisul la vârsta frageda de majorat ceea ce reprezinta un stres în plus pentru părinti din momentul în care aceștia vor începe sa circule cu masinile. Un astfel de sistem de monitorizare auto iți permite să-ți supraveghezi copilul de la distanta, sa știi dacă părăsește localitatea sau depășește viteza, inclusiv acordând note de la  la 1 la 10 fiecărui șofer care utilizează mașina, pentru a va putea da seama dacă acesta conduce preventiv.

  5. Localizare rapida în caz de accident. Cu un astfel de sistem de monitorizare auto, averi oricand acces la datele de localizare ale vehiculului  d-voastră și în cazul nefericit al unui accident puteți comunica rapid coordonatele d-voastră sau ale persoanei care conduce mașina în acel moment, echipelor de salvare pentru ca in situatei de criza orice secunda contează.siguranta55

logo

Pe piață o sa gasiti o multitudine de firme care furnizează astfel de sisteme de monitorizare auto, dar cum mie îmi place sa susțin firmele romanești va prezint astăzi, Nexus GPS Tracking, o firma cu capital autohton fondata în 2006 care anul acesta serbează 10 ani de existenta pe piața ai care se bucura de colaborări cu o mulțime de companii ce își desfasoara activitatea în România.

 

Reclame