family-olympics-logo1

Mișcarea este din ce în ce mai mult în tara noastră de la un trend la un stil de viata și peste tot apar din ce în ce mai multe evenimente care celebrează stare de bine, și energia pe care ne-o oferă aceasta. Un astfel de eveniment este și Bucurie în mișcare, aflat la a 5-a ediție. Eu am avut ocazia sa iau parte la aceste eveniment în sesiunea de primăvară când caravana de mișcare a poposit în Galați, un oraș drag sufletului meu în care ajung destul de des dar și în alte doua orașe moldovenești: Iași și Roman.

14233247_1431734300186403_4103751898750741821_n

Odata cu venirea toamnei însă mișcarea s-a mutat în alta zona a tarii și oferă posibilitatea de a se bucura de acest eveniment deosebit tuturor celor care se afla sau doar trec prin Slatina, mâine 1 octombrie. Aceasta fiind evenimentul de final al caravanei ce a poposit în aceasta toamna la Petroșani și Târgu Jiu.

Bucurie în mișcare Slatina se desfășoară după următorul program:

Orele 10.00 – 18.30: Caravana “Școala de joacă” (activități pentru copii între 4-10 ani) / Maratonul jocurilor românești (activități speciale pentru familie) / Competiții sportive diverse (badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, tir cu arcul, stafete în saci, etc) / Cupa Bucurie în Mișcare la mini-fotbal
Orele 11.30 – 18.30: Demonstratii oferite de Palatul Copiilor Slatina, Kangoo Club by Andreea Tudor, Zumba Fitness Slatina, Școala de dans MGV
Ora 19.00: Tombola Bucurie în Mișcare (premii – seturi Bucurie în Mișcare, skateboards și trotinete).

Pornit in 2012 acest proiect a ajuns pana acum în 20 de orașe și a reunit o mulțime de participanți. Tu ce faci? Vei fi unul dintre participanți? Ia-ți prietenii și prietenii prietenilor, și rudele, cunoscuții chiar și șeful și hai sa te pui în mișcare pentru sănătatea ta și pentru sănătatea lor.

Reclame