blogawards-slider-logo

Ca fiecare domeniu de activitate și Blogosfera Românească are evenimente în care își premiază bloggerii pentru activitatea de promovare depusa în lunile anului ce se apropie de final. Un astfel de eveniment este și Blogathon 2016 la care iau parte bloggerii care în cursul anului 2016 au participat la campaniile promovate de Blogawards.

De la 1 martie pana la 1 noiembrie, bloggerii pot strânge puncte prin realizarea de articole pentru campaniile Blogawards, puncte care ii pot aduce aproape de cele 20 de locuri câștigătoare.

Se primesc cate 10 puncte pentru articolul de promovare al evenimentului și cate 1 punct pentru fiecare articol din campaniile Blogawards.

In perioada 1 noiembrie – 20 noiembrie cei 20 de bloggeri calificați în etapa finala se vor lupta pentru desemnarea câștigătorului Blogathonului 2016 dar și pentru premii în valoare de 5000 de RON.

Personal, ador provocările și deși am intrat în lumea Blogosferei Romanești destul de târziu vreau sa-mi încerc forțele, asa ca o pregătire pentru anul viitor când voi începe pregătirea din timp.

Va invit si pe voi cei care avei bloguri si doriti sa participati sa dati curs provocarii.

 

 

Reclame