logoAnul acesta, odată cu venirea verii de când cu instabilitatea de la nivel internațional m-am trezit asaltata de rudele și prietenii stabiliți prin tari străine, cu rugăminți sa ii ajut sa găsească o firma de transport persoane la nivel internațional, pe motiv ca nu mai vor sa vina acasă cu avionul de teama eventualelor atentate din aeroporturi.

banner2jpg

Având multe rude și prieteni stabiliți în Germania, am început sa caut firme care sa asigure transport de persoane tur – retur, România – Germania. Piata de transport internațional de persoane este destul de vasta, asa ca am studiat o mulțime de firme în ceea ce privește preturile și condițiile de transport pana când am găsit oferta de transport persoane Germania cu Viotur, o oferta care sa mi se pare potrivita pentru cei dragi.

1--Mergi-cu-cortul-la-mare-

Cel mai important lucru care m-a atras la aceasta firma, în detrimentul altora este faptul ca asigura plecări aproape zilnice către și dinspre orașe din Germania. De foarte multe ori am văzut situații când persoanele dragi mie trebuiau sa plece cu 3-4 zile mai devreme pentru ca nu aveau curse către orașul unde trebuiau sa ajungă. Ei bine, la Viotur ai parte aproape zilnic de plecări microbuz România – Germania, ceea ce ne permite sa ne bucuram de mai mult timp petrecut împreuna.

Al doilea lucru foarte important este faptul ca te duc direct la adresa. Nu de puține ori, am auzit istoriile celor apropiați despre cum au fost lăsați cu bagajele în drum la propriu de unde au trebuit sa ia alte mijloace de transport (metrouri, trenuri, taxiuri) pentru a putea ajunge la destinația finala.

Nici prețul nu este un factor de neglijat, în cazul transportului pe rutele din Germania, variind intre 110 euro și 130 euro. In acești bani o persoana are inclus:

  • o masa calda la restaurant
  • un bagaj de 45kg
  • o geanta de mana sau rucsac

Este foarte important din punctul meu de vedere faptul ca asigura o masa calda la restaurant, mai ales ca pe perioada de vara oricât ai încerca să-ți iei un pachet pentru drum, exista riscul sa se strice din cauza căldurii.

Îmi place și faptul ca autocarele lor sunt dotate cu scaune rabatabile, aer condiționat și sisteme audio-video astfel încât poți sa ai parte de o călătorie relaxanta și mai puțin obositoare.

De asemenea, Viotur asigura un personal calificat, șoferi profesioniști preocupați în primul rand de siguranța pasagerilor ceea ce e un atu foarte mare, în condițiile în care se petrec atât de multe accidente din cauza șoferilor ce abia au luat carnetul de șoferi sau pur și simplu a patronilor care-i obliga pe aceștia sa depășească orele normale de condus și sa conducă pana la extenuare.

Daca bagajele depășesc cele 45kilograme/persoana admise ca bagaj de călătorie, trebuie sa știți ca cei de la Viotur se ocupa și de transportul de colete și puteți aranja cu ei ca acesta sa ajungă odată cu d-voastră la adresa.

Important mi se pare si faptul ca  oferă reduceri pentru anumite categorii de vârstă, reduceri pentru grupuri, dacă va gândiți sa mergeți în vacanta cu gașca de prieteni sau pur și simplu va duceți cu tot neamul la nunta varului din München; dar și reduceri în funcție de perioada când achiziționați biletele, un soi de Early booking; reduceri pentru studenți dacă vreți sa faceți un soi de Euro Trip; și nu în ultimul rand reduceri pentru clienții fideli, precum și pentru cei care fac rezervări telefonice sau online.

Pentru a vedea orașele din Germania în care asigura transport cei de la Viotur va invit sa le studiați site-ul. Îmi place faptul ca nu asigura transport doar în orașele mari ci și în cele din provincie atât în România, cat și în Germania. De asemenea pe site puteți afla mai multe detalii despre orașele din România de unde se fac plecări cat și despre orarul și locația de unde au loc aceste plecări.

Pe lângă transport în Germania am găsit și oferte bune de bilete autocar România Anglia prin Viotur la preturi foarte avantajoase cuprinse intre 80 euro și 130 euro în funcție de orașul în care doriți sa ajungeți, asta pentru ca tot ma întreba o prietena stabilita în Anglia dacă o pot ajuta și pe ea să-și găsească o firma de transport cu care sa vina anul acesta în tara.

E bine de știut și faptul ca Viotur se ocupa pe lângă Germania și Anglia, de transporturi și  în tari precum Italia, Franța, Danemarca, Suedia, Belgia, Austria. Multe informații puteți afla și de pe pagina lor de Facebook https://www.facebook.com/www.viotur.ro.