Ei bine, de mult îmi doresc o escapada în natura, cu cortul asa ca anul acesta am decis sa ne mai bucuram de un mini-concediu în doi pe malul marii cu cazare pe plaja, acoperiți de cerul plin de stele și în muzica valurile ce se sparg de mal. Va fi și ca un soi de testare a terenului, pentru ca anul viitor intenționez sa repet experienta dar și cu piticii pe care vreau sa-i învăț sa aprecieze fericirea care vine din lucruri simple dar și liniștea pe care ți-o oferă natura.

069938_05_01_t

Bun ce-mi trebuie pentru un weekend la mare? Nu vreau un bagaj mare și e un soi de testare la care ma auto supun. Oare femeia din mine e capabila sa pună tot ce-i trebuie pentru 3 zile într-un rucsac? Vreau 1 prosop, 1 pereche de blugi, 2 perechi pantaloni scurți, 3 bluze, sandale, lenjerie intima, șlapi, perie de par, periuța și pasta de dinți, 1 ruj, 1 fond de ten, 1 pudra și un rimel, crema protecție 50+, săpun, șervetele umede. Ochelarii de soare stau pe nas și șapcă pe cap asa ca nu mai ocupa loc în bagaj. Care este bagajul vostru pentru un weekend la mare?

Va spuneam ca nu vreau bagaj mare pentru ca mai avem de luat pe lângă bagajul soțului, cortul cu izoprenul și sacii de dormit, butelia de voiaj, crăticioara de cafea, frigiderul de mașina și ceva alimente, băuturi, acareturile de pescuit, pentru ca dacă tot mergem la mare măcar sa se bucure și sufletul omului cu o relaxanta ședință de pescuit și multa voie buna.

bg_banner categorii

Apropo, rucsacul l-am găsit pe magazinul online Zorilestore.ro la reducere, doar 19.90 ron și partea faina e ca merge de minune în toamna pentru bobocul care începe scoală, asa ca am ieșit de doua ori în avantaj. In plus pentru orice comanda plasata pe site intre 22.07 -21.08 poți fi unul dintre cei trei câștigători care pleacă cu încă 7 prieteni într-un weekend gratuit la mare în cel mai fain complex de camping deschis în Vama Veche, Sandalandala. Eu am comandat, cine știe poate plec și a treia oara la mare anul asta, voi?