Zilele astea toată lumea vorbește despre Olimpiada de la Rio și despre speranțele pe care sportivii noștri le au și emoțiile care ii mana în competiție. Putini dintre voi știu însă ca în perioada 7 – 18 septembrie 2016, la Rio de Janeiro se va desfășura Olimpiada Paralimpica unde de asemenea România este reprezentata de o echipa deosebita de sportivi care și-au depășit dizabilitățile și au decis sa se avânte în lupta pentru aurul olimpic.

picture(17)(2)_(22)(1)

Pentru prima data în istoria Comitetului Național Paralimpic Romania va fi reprezentata la Jocurile Paralimpice de la Rio,  în competiție la șapte categorii sportive. Cea mai mare echipa paralimpica romana va lupta sa aducă aurul olimpic în tara la categorii precum atletism, ciclism, judo pentru nevăzători, para-caiac, para-tir cu arcul, înot și tenis de masă.

Le uram mult noroc lui:

  1. Florin Cojoc la atletism, calificat pentru Rio la probele de săritură în înălțime și săritură în lungime
  2. Eduard Novak la ciclism
  3. Alex Bologa primul atlet judo în totalitate nevăzător
  4. Gheorghe Filip la categoria para-tir cu arcul
  5. Șerban Iulian la categoria caiac-canoe
  6. Mihaela Lulea la categoria caiac-canoe
  7. Naomi Ciorap la categoria înot
  8. Samuel Ciorap la categoria înot
  9. Dacin Makszin la categoria tenis de masa
  10. Bobi Simon

Participarea acestor sportivi la Olimpiada Paralimpica a fost posibila în mare parte sprijinului producătorului de lactate Olympus care pentru al doilea an se implica activ în susținerea acestora, direcționând către aceștia 50 de bani din vânzarea fiecărei sticle de lapte de consum promoționale.

Asa ca va invit si pe voi sa susțineți acești tineri remarcabili cumpărând cate o sticla de lapte de consum de 1.5% sau 3.5% grăsimi pe parcursul lunii august. Iar lor le spun ca:

Avem echipa, avem valoare și România-i cea mai tare!!!!!!!

 

Reclame