Ce își doresc bărbații? După ce am întrebat toate cunostintele mele din „regnul” masculin de la vârstnici la băieței, de la flăcăi la pensionari recunosc ca nu am fost deloc mulțumită de răspunsurile lor. Nu știu cum vi se pare vouă dar mie sincer răspunsuri de gen: bani, femei, butura și mașini nu neapărat în ordinea asta, mi se par superficiale, fără substanță și adevărate stereotipuri.

Bun mi-am zis, subiectul acesta necesita o documentare amănunțită. Asa ca m-am urcat în mașina timpului și am dat o fuga în istorie.

Inca din perioada preistorica bărbații își doresc băutură. Faptul ca fiecare epoca vine cu gradul ei de obiceiuri și tipicități nu înseamnă nimic. Fie ca era la moda „vinul băut cu borcanul” sau „berea de la doaga în cana de metal”, după cum spunea regretatul Gica Petrescu bărbatul respecta motto-ul „Da-i cu șprițul pan’ la ziua” și asta nu înseamnă ca bea doar noaptea. Da, băutura a suferit și ea patima istoriei, de la palinca și vin, am ajuns la bere, whisky și cocktailuri și de la beții în „Hanul Ancutei” am ajuns la beții în pub-uri și cluburi.

Si uite asa ajungem la „Băutură și femei” cum spuneau cu ani în urma băieții de la Valahia în melodiile lor. Acum, cu ironia de rigoare, după putina băutura „orice femeie e frumoasa” și orice bărbat spune „te iubesc, femeie”. Dintotdeauna bărbatul a alergat după Sfântul Graal care este centura de castitate a domnitei visate. De regula finalitatea e aceeași, ei se trezesc mahmuri și cu regrete, ele pline de speranțe. Nu de alta dar băutura e și ea femeie.

 

Afundându-ne iar în dorințele bărbatului ajungem și la vehicule mobile. N-am văzut pana acum bărbat care sa nu-și dorească cai putere. Dragostea dintre un bărbat și mijlocul lui de transport este una aparte și își are rădăcinile adânc înfipte în mușchii și virilitatea lui. După cum spunea însăși „Vitezomanul Gica” care și-a luat mașina mica chipurile ca sa-i surâdă și lui norocul cu fata ‘ceea frumoasa.

Si uite asa ajungem la a patra doleanță a masculului feroce. „Banii vorbesc” de când e lumea și pământul. Si nu știu cum se face ca iar ajung la vorbele celor de la Valahia, se pare ca într-adevăr „banii și fetele le mănâncă zilele” bărbaților.

Sa facem o recapitulare bărbatul vrea bani pentru ca banul e sursa viciilor lui, vrea băutura pentru ca toată lumea-i roz când ești băut, vrea mașini pentru ca damele sunt impresionate de sigle și viteze. Si având toate astea își dorește femei care sa-i danseze în poala dar și acea femeie care sa-l ridice și care sa-l coboare.

Bărbații sunt creaturi ai obișnuintei și ai rutinei se pare, nimic nu s-a schimbat de-a lungul anilor. Sunt fericiți dacă viețile lor sunt organizate și predictibile, fără întreruperi, drame, conflicte și surprize. De asta pana și internetul s-a adaptat. Au apărut site-uri pentru femei, complicate ca și ele dar au apărut și site-uri pentru bărbați, simple, coerente și eficiente. Ce-i drept în materie de site-uri dedicate bărbaților, România ofer o nișă încă neexplorata și virgina ca sa vorbim tot în termeni cu substrat. Însa, explorând cyber-spatiul autohton am dat peste singurul magazin online din România cu ceasuri și accesorii dedicat bărbaților și anume Whatchshop.ro, magazin care le respecta nevoile și nu le complica existenta.

WS_banner_800x1470px_1

In 6 ani de activitate au studiat intens problema bărbatului marginalizat de cyber-spatiul romanesc și au venit cu o alternativa, un site axat strict pe necesitățile acestuia. Nu exista nimic ce sa nu știe despre ceasuri și dacă nu știu iți garantează ca vor afla pentru tine. Acum nu va gândiți ca dacă e un site dedicat nevoilor bărbaților, nu este și pentru doamne. Dimpotrivă, fie ca ești o femeie în căutarea ceasului perfect pentru bărbatul tău, fie ca ești o femeie care așteaptă un ceas de la bărbatul ei, Watchshop.ro, oferă îndrumare pentru găsirea ceasului potrivit.

Din cele peste 9000 de modele aflate pe stoc, în totalitate produse originale, cu autorizație de vânzare din partea producătorilor și cu garanție la vânzare este imposibil sa nu găsești ceva și pe gustul tău. Unde mai pui ca sunt și unici distribuitori în România pentru branduri ca Accurist si Sekonda.

Personal pentru ca tot se apropie aniversarea celor 8 ani de căsnicie, am rămas impresionata de oferta de ceasuri pereche, ceasuri atât pentru tine cat și pentru perechea ta. Un detaliu care mi-a ușurat mult munca în găsirea unui cadou util dar în același timp și simbolic.

 

Daca însă nu ești decis și ai nevoie de un sfat primești consiliere din partea lor atât telefonic cat și în showroom-ul de la adresa Șoseaua Mihai Bravu, nr. 251–253, sector 3, București.

Un punct în plus pentru mine este faptul ca au service personal și poți oricând sa apelezi la ei în caz ca ai probleme cu ceasul fără să-ți mai bați gândul și cu căutarea unui ceasornicar priceput în caz de probleme. De asemenea este de apreciat și politica de retur de 365 de zile în caz ca nu sunteți mulțumiți de produs, fără alte penalități.

Pentru mai multe informații va invit sa le vizitați site-ul și va aștept sa-mi spuneți care este ceasul pe care l-ați achiziționa de la Whatchshop.ro pentru persoana draga din viata voastră sau pentru voi.

Reclame